Sztárbox

Kabát Peti orvosai tanácstalanok a műtétje ügyében

rtl.hurtl.hu

2023. december 6. 19:20

Nem tudni, hogy műtét vár rá vagy sem, ő viszont szeretne már túl lenni az egészen. 

Mint arra sokan emlékeznek, Kabát Petit alaposan kiütötte Rácz Jenő a Sztárboxban, állítása szerint alig emlékszik valamire. A meccs után kórházba szállították, ahol minden vizsgálatot elvégeztek rajta, majd hazaengedték, miután a CT-je negatív lett. 


Az exfocista november végén még úgy tudta, hogy műtét vár rá térdsérülése miatt, mert az orvosok elkerülhetetlennek látták a beavatkozást. Most viszont úgy tűnik, már a szakemberek sem tudják eldönteni, hogy szükség-van-e a műtétre.

Az első orvos, akinél voltam, azt mondta, hogy műteni kell, mert sérült a porcom. Aztán a doktor, aki operált volna, megvizsgált, és azt mondta, hogy az ínszalagom sérült. Azt viszont nem kell műteni, gyógytornával kezelhető

– árulta el Kabát Peti a Blikknek.

Hozzátette, a két orvosnak még konzultálnia kell erről. Reméli, hogy minél hamarabb megoldást találnak. Az sem zárható ki, hogy egy harmadik dokihoz is el kell mennie, ő viszont szeretne pontot tenni kálváriája végére. „Járok kezelésre, de kiakasztó ez a helyzet. Inkább már túlesnék a műtéten, de az sem biztos, hogy kell. Jó lenne már ott tartani, hogy gyógyulok” – fogalmazott a lapnak.  

Ringből a kórházba: Kabát Peti után Szegedi Fecsót is a traumatológiára szállították, miután Brasch Bence kiütötte őt az elődöntőben. A Fókusz stábja ott volt a legemlékezetesebb KO utáni percekben, és végigkísérte az orvosi csapat munkáját a kulisszák mögött is:


Nyitókép: RTL

#Sztárbox#kabát peti#kiütés#térdműtét#beavatkozás#műtét

Címlapról ajánljuk