Sztárbox

Schobert Norbi Jr. és Fluor Tomi is reagált Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapására

rtl.hurtl.hu

2023. november 27. 6:06

Az ifjabb Schobert Norbit éppen Istenes Bence verte meg korábban. 

„Oda volt ez rendesen rakva” – írta korlátozott ideig elérhető Instagram történetében Fluor Tomi, aki köztudottan Istenes Bencének szurkolt a Sztárboxban. A bejegyzését egy Istenessen közös fotómontázzsal illusztrálta. Hozzátette: A tényen nem ez a műsor fog változtatni, a tény pedig az, hogy mindent megbszunk!


Rácz Jenő szintén korlátozottan elérhető Instagram történetében osztotta meg a neki gratuláló hírességeket. Köztük Schobert Norbi Jr-t, aki Istenes korábbi ellenfele volt, és akit a műsorvezető pontozással győzött le. A gratuláció mellett az ifjabb Schobert azt írta Rácznak:

Te vagy a bajnok!

Apja a Facebookon reagált, ő már Istenes Bencének is odaszúrt egyet.

Gratulálok Jenő Barátom! Elkented a Bence száját, aki nem tud méltón veszíteni és a meccs alatt nagyon sportszerűtlen volt. Egy Bullying díjat még nyerhet

– írta Schobert Norbert.


Istenes Bence szerint viszont pont, hogy Rácz Jenő viselkedett sportszerűtlenül a mérkőzés alatt, ami miatt nem is akart kezet fogni vele a meccs után. Azt mondta, Jenő ordenáré dolgokat ordított meccs közben.


Annyit Rácz Jenő is elismert, hogy pici mocsok is benne volt a mérkőzésben, „adtunk egymásnak, ahol csak tudtunk”. Szerinte viszont ilyen a boksz.

#Sztárbox#vélemények#istenes bence#mérkőzés#rácz jenő#boksz#ifj. Schobert Norbert#fluor tomi

Címlapról ajánljuk