Sztárbox

Rácz Jenő: Nagyon megérintett, amikor Peti a földön feküdt

rtl.hurtl.hu

2023. november 21. 14:23

Rácz Jenő a Kabát Péter elleni meccse előtt úgy érezte, hogy ha nyer, akkor az jó érzés lesz. A kiütés miatt azonban nem tudta élvezni a sikert.

„Egy eléggé kellemetlen érzés van bennem. Azért is, mert az egyik legjobb barátommal kellett bunyóznom, és nem volt kellemes érzés így látni. Másrészt pedig egy nagyon feszes, kemény boksz volt, ahol elmondható, hogy Peti nagyon jól bokszolt, nagyon erős ütései voltak, szerencsére azokat ki tudtam védeni” – mondta Rácz Jenő a Kabát Péter elleni sztárboxos meccséről a Tiktokon.

A meccset itt nézheti vissza:


Azt is elmondta, nagyon lehetett benne érezni, hogy ugyanígy ő is végezhette volna. Hisz ilyen a boksz. „Nagyon gyors tempót diktált, nagyon gyors volt, nagyon nehéz volt őt elérni, szóval kifejezetten kellemetlen ellenfélnek számított”.

Arról is beszélt, mi történt miután kiütötte Kabátot, aki ettől eszméletét vesztette. „Hat hónapja heti hét edzésen vagyok túl. Fizikailag nem is lehetett volna többet edzeni. Nem így képzeltem el ezt a küzdelmet. Azt gondoltam, ha nyerek bármikor, bármilyen formában az egy jó érzés lesz. Ebben a formában nem esett kifejezetten jól ez a győzelem. Nagyon megérintett Peti földön fekvése. Engem ez igencsak kicsinált” – mondta, majd hozzátette, tegnap este írt neki egy sms-t, hogy igazából neki regenerálódási időre van szüksége, de amikor úgy érzi, hogy nyitott felé újra, várja ezt a jelzését.

A felkészülésről még elmondta, elképesztő sok szenvedésen ment át. Többszörösen eltört fül, sérülések, minden benne van – mondta.

Vasárnap Istenes Bencével fog összecsapni. Úgy véli, a tévés jól felkészült a meccsre, ő egy rutinos tévés, tudja, hogyan kell nagy váót csinálni. „Ilyen szempontból én tisztelem is emiatt, össze fogunk csapni, meglátjuk, ki a jobb, győzzön a jobbik. Ha ő győz én nem fogok haragudni, hanem – mint egy sportszerű ember – emelem a kalapomat ellőtte” – mondta.

A Fókusznak Kabát Péter mondta el, mi történt a meccsen:


Nyitókép: RTL

#Sztárbox#boksz#kiütés

Címlapról ajánljuk