Sztárbox

Rácz Jenő üzent Istenes Bencének: nemzeti ügy, hogy megszorongassa őt

rtl.hurtl.hu

2023. november 20. 9:03

A sztárséf vasárnap úgy kiütötte Kabát Petit a Sztárboxban, hogy az egykori újpesti klasszis elájult. Most azt mondta a Rádió1-en a Balázsék című műsorban, hogy rengeteg üzenetet kapott, hogy szorongassa meg Istenes Bencét.

Ilyen boksz, benne van a pakliban, hogy az embert kiütik, erről beszélt Rácz Jenő a Rádió1-en a Balázsék című műsorban. A sztárséf vasárnap Kabát Petivel küzdött meg. Végül akkora KO-val nyert, hogy az Újpest korábbi legendája elájult. A mérkőzés az alábbi videóban nézhetik vissza.


A Konyhafőnök zsűritagja a kiütés után elárulta:

Sajnálom, hogy ez így történt, de azt gondolom, egy jó barátság olyan, mint egy csont: összeforr és erős lesz.

Az erről készült videót alább nézhetik vissza.


A Rádió1-en most azt mondta, nem emlékezett arra, hogy mi történt. Szerinte az ütés „kiütési pontra” ment és nem erőből adta le.

Rácz Jenő reagált a negatív kommentekre is, miszerint nem ment oda a földön, feltehetően ájultan fekvő barátjához. Erről elárulta, hogy a bíró a mérkőzés előtt azt mondta nekik, hogy ilyen esetben a másiknak be kell mennie a sarokba, Rácz Jenő pedig pontosan így tett.

Felmerült a kérdés, hogy vajon mi várhat Istenes Bencére, ha már jóbarátja, Kabát Peti ellen is ilyen elképesztő erővel bokszolt. Bár a szájkarate nem a sztárséf műfaja, elárulta, hogy annyi üzenetet kapott az elmúlt egy hónapban, hogy szorongassa meg Bencét, hogy eldöntötte:

Ez egy nemzeti ügy.

Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Sztárbox#kabát peti#kiütés

Címlapról ajánljuk