Sztárbox

Jön a Sztárbox utolsó negyeddöntője, ezt érdemes tudni a meccsekről

rtl.hurtl.hu

2023. november 19. 8:47

Újabb három mérkőzéssel zárul a Sztárbox első köre, a negyedik gála után immár valamennyi résztvevő túl lesz az első meccsén, és mindhárom súlycsoportban kialakul az legjobb négy mezőnye. Vasárnap este 19.30-tól a Janicsák Veca – Szabados Ági, a Józan László – Kállay-Saunders András és a Rácz Jenő – Kabát Péter mérkőzéseket láthatjuk.

Janicsák Veca vs. Szabados Ági

A női könnyűsúly negyeddöntőjében egy énekesnő és az RTL műsorvezetője csap össze. A Fókusznak elmondták, hogyan készülnek a meccsre: Szabados Ági négy menetre készül, Janicsák Veca pedig egyszerre számol a győzelemmel és a vereséggel is.


A Reggeli műsorvezetői, Peller Mariann és Tihanyi Peti a ring mellől szurkolnak majd Szabados Áginak:

Józan Lászlónak a boksz lelki oldalával is meg kellett küzdenie a felkészülés alatt: „Amikor az első ütésem betalált és láttam a fájdalmat a másik arcán, az nekem nagyon rossz volt” – mondta a galamblelkű színész. Ellenfele, Kállay-Saunders András az ökölvívásnak köszönhetően teljes életmódváltáson esett át, 12 kilót fogyott, és elmondása szerint sokkal szorgalmasabb, kitartóbb lett, mint amilyen korábban volt. Az énekest ugyanakkor vállsérülései miatt hónapokan át fájdalom kínozta, csak néhány hete tud rendesen edzeni, ezért valami olyannal akar nyerni a Sztárboxban, amit nem lehet tanítani.


Ajánlat:

Rácz Jenő vs. Kabát Péter

Az este harmadik párosításában Rácz Jenő és Kabát Péter feszülnek egymásnak. A sztárséf ugyancsak elképesztő átalakuláson ment keresztül, 90 kilósan kezdte az edzéseket, most 74 kiló, edzője szerint mentális felkészültsége és elszántsága már-már élsportolókéhoz hasonlít.


A sokáig kézsérüléssel küzdő Kabát az egy héttel ezelőtti Sztárbox-gálán azt mondta, a ring a legelhagyatottabb hely, ami csak létezik, és beszélt arról is, hogy bár Rácz Jenővel nagyon jó barátok, megegyeztek abban, hogy a meccsig félreteszik a barátságukat.

#Sztárbox#rácz jenő#boksz#Sport#szabados ági#menetrend#negyeddöntő#kabát peti#janicsák veca#józan lászló#kállay-saunders andrás

Címlapról ajánljuk