KERESÉS search-close

"Kuczogi Jakab" szerzővel ellátott tartalmak

Kuczogi Jakab

Kuczogi Jakab által létrehozott tartalmak (4):

Csaknem 100 áldozata van a dél-ázsiai özönvíznek

Csaknem százan haltak meg a folyamatos esőzésekben Dél-Ázsiában. Folyók áradtak meg, utak váltak járhatatlanná és házak váltak lakhatatlanná. Indiában egy veszélyeztetett orrszarvú faj teljes állományának háromnegyedét kellett menekíteni.

Métereken múlt egy hajókatasztrófa Velencében

Métereken múlt egy hajókatasztrófa Velencében. Egy tengerjáró kikötés közben vált másodpercekre irányíthatatlanná, kevésen múlt, hogy a kikötőnek ütközzön. A város lakói folyamatosan tiltakoznak a zsúfolt hajóforgalom ellen, szerintük a helyzet tarthatatlan.

Fejbelőttek egy csecsemőt az Egyesült Államokban

Egy 10 hónapos csecsemőt lőttek fejbe az Egyesült Államokban. Az anya egy házibuliból ment haza vasárnap hajnalban, amikor egy férfi tüzet nyitott rájuk. A babát az egyik golyó a fején találta el. A támadó korábban már többször zaklatta a fiatal nőt.

Kötéltánc a Time Square felett

25 emelet magasban, a New Yorkban található Times Square felett, kötélpályán sétálni. Ezt tette vasárnap este a Wallenda testvérpár, akik egy drótkötélpályán több ezer érdeklődő szeme láttára tettek meg háromszáz métert. Most tértek vissza azután, hogy a testvérpár női tagja két éve harminc métert zuhant egy mutatvány közben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való