Survivor

Kiss Viki vs Pusztai Zsombor – eldőlt, ki lett a 2023-as Survivor győztese

rtl.hurtl.hu

2023. november 17. 21:55

Martin Anett és Korábián Tamás meghatódva távoztak a szigetről, míg Kiss Vikinek és Pusztai Zsombornak sikerült eljutnia a Survivor Fináléjáig. A két túlélő izgatottan készült a végső Törzsi Tanácsra, azonban előtte még egy utolsó meglepetés várt rájuk. 

„Tudom, hogy megérdemled a győzelmet” – a Survivor játékosai sírva borultak össze a végső játék 


A döntőben Martin Anett, Pusztai Zsombor és Korábián Tamás küzdöttek meg egymással. A játék során egyikőjük megsérült, két versenyző azonban végig fej-fej mellett haladt. A győzelem egy hajszálon múlt: a nyertest utolsó tölténye juttatta be a Fináléba.  

„Nem vagyok szomorú, csalódott vagyok” – így búcsúztak a Finálé előtt kiesett versenyzők 


Miután Pusztai Zsombor jutott be a Fináléba, Martin Anett és Korábián Tamás könnyeikkel küszködve hagyták maguk mögött társukat és a Survivort. A két kiesett versenyző elérzékenyülve mesélt személyes fejlődésükről, és azokról a megpróbáltatásokról, amiket a játék során átéltek.

„Elképesztően vártam ezt a pillanatot” – a Survivor finalistái újra láthatták szeretteik arcát 


Kiss Viki és Pusztai Zsombor a Finálét megelőzően levelet kaptak, amelyből kiderült: vár rájuk még egy utolsó meglepetés a végső Törzsi Tanács előtt.

„Ő az egyetlen túlélő” – kiderült, ki lett a 2023-as Survivor győztese 


A Survivor – Generációk harca Fináléjába, a veterán és a mackó csoport meghatározó tagjai jutottak be. Kiss Viki és Pusztai Zsombor sorsáról egykori csapattársaik döntöttek. Az ő szavazataikon múlt, hogy melyikük viheti haza a 20 milliós fődíjat.

#Survivor#Videó#összefoglaló#35. rész#martin anett#korábián tamás#pusztai zsombor#kiss viktória#döntő#finálé#család#érzelmek#törzsi tanács#szavazás#generációk harca#győztes

Címlapról ajánljuk