Survivor

Véget ért a Törzsek Háborúja, a Survivor túlélői mostantól egyéniben küzdenek

rtl.hurtl.hu

2023. október 27. 23:00

Miután a Jarakay kiszavazata Bojnár Attilát, Joe bejelentette, hogy véget ért a Törzsek Háborúja: kezdődik az egyéni játék az egyesített Sama-Sama törzsben. Egy bökkenő volt csupán: a versenyzőknek először egy játékon kellett bizonyítaniuk, hogy az új szigetre költözhessenek, az utolsók pedig a Holtak Szigetére kerültek.

„Nem haragszom, de sohasem felejtek” – a Jarakay kiesője kapott egy második esélyt Joe-tól 


Bojnár Attila kiesése után rájött, hogy a Survivor tényleg inkább a fiatalok játéka. Mielőtt azonban elhagyta volna a Törzsi Tanács helyszínét, Joe visszahívta, mert egy nem várt lehetőséget kínált fel a túlélőnek.

„Elvesztettem az ép eszem” – a Buhawi tagjai pánikolva küzdöttek érte, hogy bekerülhessenek az új törzsbe 


A Buhawi tagjai egy több szakaszból álló akadálypályán verekedték át magukat, hogy megszerezhessék az új, Sama-Sama törzs kendőjét. Annak ellenére, hogy volt, aki már az elején lemaradt, mégis sikerült behoznia a többieket, így a labirintuson múlt. Nagy volt a tét, hiszen az utolsó helyezett csak a Holtak Szigetén folytathatta tovább a játékot.

Olivért elvarázsolta a Holtak Szigete: pucéran vetette bele magát a tengerbe 


„Joe, hova küldtél?” – tette fel először a kérdést Németh Olivér, amikor meglátta a kövekkel borított, kopár Holtak Szigetét. A kezdeti bizonytalansága azonban hamar elpárolgott, amikor rájött, mennyire élvezi a magányt. Le is kapta magáról az összes ruháját és csobbant egyet.

„Tudni kell róla, hogy munkakerülő” – Zsombor kiakasztotta társait a lustaságával 


Pusztai Zsombor nem akart részt venni a Sama-Sama törzs táborának kialakításában, inkább csak arra vágyott, hogy mozizhasson, miközben a többiek dolgoztak. Hiába a szövetség, hiába a közös harcok, szövetségesei értetlenkedve nézték, miért üldögél, amíg ők megállás nélkül építik a menedéküket, hogy legyen hol aludniuk.

A Sama-Sama törzs tagjai megdöbbentő kincset találtak a dzsungel közepén 


Pusztai Zsombor, Szarka Zsombi és Korábián Tamás felfedezőútra indultak új táboruk körül pár ananász és kókusz reményében. Arra azonban egy pillanatig sem számítottak, hogy ennél sokkal értékesebb finomságokat találnak…

#Survivor#összefoglaló#20. rész#sama-sama#egyesülés#Játék#küzdelem#holtak szigete

Címlapról ajánljuk