Survivor

A tutajépítés miatt mindkét törzsben elszabadultak az indulatok, sőt az egyik túlélő meg is sérült

rtl.hurtl.hu

2023. október 20. 23:00

A zsákmányszerző játék második felvonásához mindkét törzsnek egy júl úszó tutajt kellett megépítenie, ami nem ment feszültségmentesen. Nagy volt a tét, ugyanis a győztes csapat tagjai egy luxus spa élményben részesülhettek.

„Esküszöm, majdnem megvolt” – Janinak erotikus álma volt az egyik túlélőről 


Kiss János különös mosollyal az arcán indította a reggelt, így csapattársai kérdésére elárulta, hogy erotikus álma volt az éjjel, amiben a Buhawi törzs egyik versenyzője szerepelt. A törzsön belül kisebb vita alakult ki akörül, vajon Wendy Perez jó csaj-e.

„Most volt elég” – Attila kibukott Zera újabb beszólása miatt 


Nehezen indult a tutajépítés a Jarakayban. Abban azonnal megegyeztek, hogy egy katamaránt akarnak összerakni, abban viszont nem, hogy kinek a fejéből pattant ki az ötlet. Ez hatalmas feszültséget szült Albert Erika Zera és Bojnár Attila között.

„Mindent nekem kell csinálni” – Olivér kiakadt a társaira, amikor megsérült a tutajépítés közben


A Buhawi törzs kénytelen volt rosszabb minőségű alapanyagokból megépíteni a tutaját a zsákmányszerző játékhoz, de Németh Olivér eleinte még így is bizakodó volt. Ám amikor látta, hogy minden próbálkozása ellenére sem a tervei szerint mennek a dolgok, és még meg is sérült, nem bírta már tovább magában tartani az indulatait.

„Azt láttam, hogy a Jarakay halad, mi meg süllyedünk” – kudarcot vallott a Buhawi tutaja 


Először csak pár, a végére azonban már 30 méterrel is megelőzte a Jarakay tutaja a Buhawiét a zsákmányszerzésen. Németh Olivér és Martin Anett kétségbeesetten eveztek, de a hátrányukat lehetetlen volt behozni. Eközben Kiss Viktória örömében már csak a hajmosásra tudott gondolni.

Jani extázisba került a szemöldökcsipesz gondolatától 


A Jarakay megnyerte a Survivor zsákmányszerző játékát, így a törzs tagjai egy luxus spa élményben részesültek. A hír hallatára Kiss János már elképzelte, ahogy kiszedett szemöldökkel, manikűrözött körmökkel és belőtt séróval távozik majd a programról, azonban valami egészen más várt rájuk, a lányok legnagyobb bánatára.

„Szétromboltak mindent, amiért küzdöttünk” – Tamás szerint a Buhawin már csak a csoda segíthet


A Buhawi két oszlopos tagja, Pusztai Zsombor és Korábián Tamás a Survivor legutóbbi játékaira visszatekintve arra a következtetésre jutottak, hogy Németh Olivér és Bodnár Gergő érkezése óta a törzs elindult a lejtőn.

#Survivor#összefoglaló#15. rész#tutaj#építés#vita#feszültség#spa#fürdés

Címlapról ajánljuk