Survivor

Párbajon esett ki a Buhawi egyik tagja, a törzsek pedig egy elképesztő küzdelemben mérkőztek meg egymással

rtl.hurtl.hu

2023. október 19. 23:00

A Buhawi párbaján Wendy Perez és Szarka Zsombi csaptak össze a továbbjutásért, és egyikük számára véget ért a Survivor. A harc pedig csak ekkor lett igazán kemény: a zsákmányszerzés elképesztő erőt és kitartást követelt a túlélőktől, így végül csak Czupek Nóra és Kiss János maradtak játékban.

„A Zsombor és Nóra közötti konfliktus áldozata lettem” – veszített a párbajon a Buhawi első kiesője 


A Buhawi első Törzsi Tanácsán Wendy Perez és Szarka Zsombi párbajozott a továbbjutásért: bambuszokból építettek egy hosszú rudat, azzal kellett megszerezniük egy amulettet. A párbajban alul maradt fél úgy érezte, hiába igyekezett kimaradni Pusztai Zsombor és Czupek Nóra konfliktusából, ő itta meg a levét az ellenszenvüknek.

Pusztai Zsombor elzárkózott saját törzsétől Bodnár Gergőék húzása után 


A Buhawi Törzsi Tanácsának eredménye nemcsak Pusztai Zsombort érintette rosszul, de a szövetségeseivel ellentétben, ő még a törzs életében sem akart részt venni. Ezzel kapcsolatban határozott kijelentést is tett: „Semmilyen formában se fogok velük semmilyen kapcsolatot ápolni”.

Jani vs Nóra: elképesztő küzdelem zajlott a Survivor zsákmányszerző játékán 


A Jarakay és a Buhawi törzs tagjai tudták, hogy a luxus spa élményért keményen meg kell majd küzdeniük a zsákmányszerzésen. A testi erejük mellett a kitartásukat is próbára tette a feladat, hogy hosszú perceken keresztül csüngjenek a kifeszített kötélen, a végén pedig már csak Kiss János és Czupek Nóra harcoltak a törzsükért.

„Ha ez így megy tovább, konkrétan idehányok” – Zsombort zavarta, hogy a társai Nórát dicsérték 


A Survivor zsákmányszerző játékában Czupek Nóra bírta a legtovább a Buhawiból, amit a csapattársai is elismertek. Ennek Pusztai Zsombor nem igazán örült, szerinte haszontalan volt Nóra teljesítménye, mert a játékot nem nyerték meg.

„Fixes, hogy hátba szúrás nincs” – Jani szövetségesekre talált a Jarakayban  


Kiss János megnyerte a Survivor zsákmányszerző játékát a Jarakay számára, így bebizonyította társainak, hogy erős versenyző. Simon Attilával és Tomán Kornéllal elindultak kókuszt gyűjteni, de a beszélgetésük hamar egy lehetséges szövetségre terelődött.

#Survivor#összefoglaló#jarakay#buhawi#pusztai zsombor#czupek nóra#kiss jános#szarka zsombi#wendy perez

Címlapról ajánljuk