Survivor

A Jarakayban hatalmas vita árnyékolta be a győzelmet, a Buhawi Törzsi Tanácsa pedig nem várt fordulatot hozott

rtl.hurtl.hu

2023. október 18. 22:50

Hiába nyerték meg a védettségi játékot, a Jarakay örömét a Kiss János és Albert Erika Zera közötti veszekedés homályosította el. Eközben a Buhawiban sem volt könnyű dolga a túlélőknek, ugyanis az első Törzsi Tanácsuk előtt fontos stratégiai döntéseket kellett meghozniuk.

„Ne színészkedj már” – Jani és Zera összebalhéztak a győzelem után


A Jarakay megnyerte ugyan a Survivor védettségi játékát, de a győzelmet beárnyékolta Albert Erika Zera és Kiss János konfliktusa. Zera felhúzta magát Jani megjegyzésén, aki viszont azt gondolta az anyukáról, hogy meghazudtolta. Végül Attila és Simi vetettek véget a veszekedésnek, ami Simi szerint teljesen elrontotta az ünneplést.

„Most már érintés is volt” – a Jarakay is kiszúrta Gergő és Nóri titkát


A Survivor védettségi játékára Bodnár Gergő és Czupek Nóra már egy párként érkeztek, ami a Jarakay törzsnek is feltűnt. Makra Vivien számára végképp bizonyosságot nyert, hogy a fiú szándékosan, a barátnője miatt rombolta szét a Karagatant.

„Ha kirakod Rómeó Júliáját, Rómeó hadjáratot indít ellenünk” – Tomi és Zsombi tartottak Gergő bosszújától


Pusztai Zsombor ragaszkodott hozzá, hogy Bodnár Gergőt átverve Czupek Nórát szavazzák ki a szövetségeseivel a Törzsi Tanácson, de Korábián Tamás és Szarka Zsombi tartottak tőle, hogy Gergő bosszúval reagálna a lépésükre. Zsombort azonban nem volt könnyű meggyőzni.

„Örülök, hogy ilyen lányt neveltem” – Viki megható üzenetet kapott otthonról


A Survivorben talán a Jarakay viseli a legrosszabbul a szeretteik hiányát, mivel a legidősebb generációnak a gyermekeiket is hátra kellett hagyniuk, hogy belevághassanak a kalandba. Kiss Viktória lemaradt lánya életének egyik fontos eseményéről, azonban egy kis küzdelem után, a tenger mélyén várt rá egy meglepetés.

„Elmondta neked Nóra?” – Wendy lebukott a Törzsi Tanácson


Joe a Survivor szerelmespárjáról kérdezte a Buhawit a Törzsi Tanácson, mire Wendy Perez bevallotta, hogy Czupek Nóra már korábban elárulta neki a titkukat. A törzs többi tagja igencsak ledöbbent a hír hallatán.

„A leggyengébbet kell kinézni” – váratlan eredmény született a Buhawi Törzsi tanácsán


A Buhawi először tartott Törzsi Tanácsot a Survivorben, a szavazatok felét pedig egy olyan túlélő kapta, aki egyáltalán nem érezte magát veszélyben. Ez azonban nem a véletlen műve volt, Németh Olivér terve működésbe lépett…

#Survivor#összefoglaló#jarakay#veszekedés#buhawi#törzsi tanács#szavazás#wendy perez#szarka zsombi

Címlapról ajánljuk