Survivor

A Survivor szerelmesei újra egymásra találtak, az újjáalakult törzsekben pedig elszabadultak az indulatok

rtl.hurtl.hu

2023. október 16. 22:55

Miközben Bodnár Gergő és Czupek Nóra boldogan omlottak egymás karjaiba, rajtuk kívül nem mindenki örült a Buhawi és a Jarakay új tagjainak. Az egykori Karagatan törzs játékosai azonban arra is lehetőséget kaptak, hogy jó színben tüntessék fel magukat egy küldetéssel. Vajon sikerült zsákmánnyal hazatérniük?

„Miért nem tudsz békén hagyni?” – Nóra elsírta magát Zsombor beszólásai miatt 


Pusztai Zsombor szóvá tette, hogy szerinte Czupek Nóra kifejezetten örül Bodnár Gergő és Németh Olivér érkezésének, mert sosem nézte igazán az eredeti Buhawi érdekeit. A fiú azonban már a törzs többi tagja szerint is túl messzire ment, amikor Nóri „irritáló hangjába" kezdett belekötni.

„Ki kell találnunk egy fedősztorit” – Vivi és Jani átverték új törzsüket egy védettségi amulettért 


Az ex-Karagatan tagok értékes nyereményekre bukkantak a küldetésükön: az egyik láda a Survivor első védettségi talizmánját és három ananászt, a másik pedig egy fejedelmi vacsorát rejtett. Ez azt jelentette, hogy választhattak a biztonság és a társaik elismerése között, a döntésüket pedig nemcsak az új törzseikben elfoglalt helyük, de az üres hasuk is befolyásolta.

Gergő és szerelme, Nóri az éj leple alatt újra egymáshoz bújhattak


A Survivor szerelmespárja, Bodnár Gergő és Czupek Nóra társaik tudta nélkül, végre újra megölelhették egymást és megoszthatták, mit éltek át a külön töltött napjaikon. Nóri kijelentette, hogy az alapján, amit látott, biztos benne, hogy Gergővel akarja leélni az életét.

Korábián Tamás: A két Karagatan mókus ki lesz kosarazva, mint a k**vaélet 


Bodnár Gergő és Németh Olivér érkezése felborította a Buhawiban kialakult hierarchiát, ami szúrta Puszta Zsombor és Korábián Tamás szemét. A fiúk megbeszélték, hogy a törzsnek nincs szüksége új alfahímekre, mivel ott vannak ők, így összefogtak Gergő és Olivér ellen.

Bodnár Gergő nem hagyta, hogy Pusztai Zsombor a szeme láttára sértegesse barátnőjét


A Buhawi újdonsült tagjaként Bodnár Gergő szerette volna átlátni a törzsön belüli konfliktusokat, és elérte a célját: Pusztai Zsombor előtte állt bele ismét Czupek Nórába és Wendy Perezbe. Gergő nem hagyta annyiban a dolgot, és felvilágosította Zsombort azzal kapcsolatban, hogy mi is történt valójában a Survivor előző védettségi játékán.

„Mintha mi jöttünk volna át Janihoz” – Zerának sok volt új törzstársa viselkedése 


Makra Vivien és Kiss János személyében új tagokkal bővült a Jarakay, aminek a törzsből nem mindenki örült. Jani, akinek „csipogott a szeme” az éhségtől, Albert Erika Zera szerint túl hamar kezdte el magát otthon érezni a pirosak táborában. Zera ezt az aggodalmát Kiss Viktóriával is megosztotta.

„Olyan érzés volt, mint amikor az első randira mentem Nórával” – Újra találkoztak a Survivor szerelmesei 


Bodnár Gergő és Németh Olivér a Buhawi tagjaként folytatják tovább a Survivort, így Gergő végre egy törzsbe került a párjával, Czupek Nórával. Velük ellentétben nem mindenki várta az egyesülést, Pusztai Zsombor egyáltalán nem szívlelte a két új tagot.

#Survivor#összefoglaló#11. rész#bodnár gergő#czupek nóra#találkozás#szerelem#feszültség#pusztai zsombor#németh olivér

Címlapról ajánljuk