Survivor

Véget ért a Három Törzs Háborúja, Joe feloszlatta a Karagatant

rtl.hurtl.hu

2023. október 13. 22:50

A Jarakay elvesztette egyik játékosát a Törzsi Tanácson, de rögtön két új versenyzővel gazdagodtak. A Karagatan ugyanis alulmaradt a védettségi játékban, Joe pedig párokra osztotta őket, és innentől a Buhawi és a Jarakay tagjaiként kell boldogulniuk a Survivorben.

„Ehhez a játékhoz valószínűleg túl egyszerű vagyok” – kiszavazta egyik tagját a Jarakay 

 

A Jarakay először tartott Törzsi Tanácsot, ami előtt Albert Erika Zera és Simon Attila is veszélyben érezték magukat. A törzs megmentése érdekében Kiss Viktória ötlete valósult meg, így az általuk leggyengébbnek tartott személy számára ért véget a Survivor.

Korábián Tamáson kifogott az úszás: Bele is hánytam a vízbe 


A Buhawi törzs Korábián Tamást jelölte ki a Survivor védettségi játékának úszós feladatára, azonban ez nem bizonyult jó döntésnek. Tomi kétségbeesetten csapkodott a vízben, miközben versenytársai már a feladat többi részét csinálták, és még Joe is megjegyezte, hogy a Gellért fürdőben szokott hasonló jeleneteket látni.

„Ezt direkt csinálja?” – Bodnár Gergő lassúsága szemet szúrt a csapattársainak 


A Survivor védettségi játékának hatalmas tétje volt: a vesztes csapatnak fel kellett oszlania, és a többi törzs tagjaként folytatni a játékot. Ez kapóra jött Bodnár Gergőnek, aki hihetetlen lassúsággal teljesítette a feladat rá eső részét. Németh Olivér, Kiss János és Makra Vivien pedig tehetetlenül nézték, ahogy kicsúszik a lábuk alól a talaj.

Joe feloszlatta a Survivor vesztes törzsét 


A Karagatan elvesztette a Survivor védettségi játékát, így Joe párokra osztotta a 4 fős törzset, akiknek ezek után be kellett olvadniuk a megmaradt csapatokba. Makra Vivien abban reménykedett, hogy Kiss Jánossal együtt menjenek tovább a Buhawiba vagy a Jarakayba.

„Hogy is hívják a párját?” – Makra Vivien rájött, mi lehet Bodnár Gergő titka 


A Survivor védettségi játékának elvesztése után a Karagatan törzs minden tagja azon agyalt, vajon mi történhetett Bodnár Gergővel, hogy ennyire rosszul teljesített. Míg a fiúk a mentális és stratégiai oldaláról közelítették meg a helyzetet, Makra Vivien átlátta, hogy Gergő motivációja Czupek Nóra lehet a Buhawi törzsből.

Pusztai Zsombor beleállt Czupek Nórába: Én ezt a vinnyogást nem bírom elviselni 


A Karagatanból érkező két versenyző híre ismét felszínre hozta a Buhawi törzsben a kérdést, hogy ki mennyire hasznos a Survivorben. Pusztai Zsombor továbbra is kitartott a véleménye mellett, hogy Czupek Nóra sem a játékokhoz, sem a törzsi élethez nem járul hozzá eléggé, és emellett a lány hangját is kritizálta.

#Survivor#összefoglaló#10. adás#jarakay#törzsi tanács#karagatan#feloszlás#kieső

Címlapról ajánljuk