Survivor

A Buhawi és a Jarakay túlélői között is kemény viták robbantak ki

rtl.hurtl.hu

2023. október 9. 22:55

A Survivor törzsei újabb zsákmányszerző játékon néztek szembe egymással, majd később a saját társaikkal is. A kihívás után ugyanis két csapatban is kirobbant a feszültség, ami több szövetséget is veszélybe sodorhat.

Szabályszegés miatt bukta el egy törzs a Survivor zsákmányszerzését 


A Survivor második zsákmányszerző játékán a Jarakay törzs mindent megtett, hogy megelőzze a végig vezető Karagatant, azonban egy súlyos hibát vétettek. Figyelmen kívül hagyták a hordóra vonatkozó szabályt, így hiába értek célba, csúfos vereséget szenvedtek.

Zera úgy érezte, nem szólhatott bele a taktikába: Nem csak azt kell meghallgatni, aki hangosabb 


A Jarakay törzs csalódottan kereste a válaszokat a zsákmányszerzésen elszenvedett vereségükre. Míg Bojnár Attila azt sérelmezte, hogy Simon Attila szavai alapján az ő taktikája volt a hibás, addig Albert Erika Zera szerint mások egyáltalán nem kaptak beleszólást a stratégia kialakításába.

„Ez nagyon nagy genyóság” – Jani nem értett egyet törzse döntésével 


A Karagatan nyerte a Survivor második zsákmányszerző játékát, így kiválaszthatták, hogy melyik törzs készleteit veszik el, vagy adják tovább. A kékek stratégiai szempontok alapján a törzs érdekeit tartották szem előtt, azonban Kiss János nem tudott azonosulni a döntéssel.

„Mit kell szétfikázni a csapatot?” – Kori és Simi beleálltak Zerába 


Albert Erika Zera kifejtette, hogy úgy érzi, nem kapott elég lehetőséget a zsákmányszerzés taktikai megbeszélésén, amit Tomán Kornél és Simon Attila számonkértek rajta a táborban. Zera viszont nem hagyta magát, így egy hatalmas vita alakult ki köztük.

„Csak teherként hordoztunk végig” – Pusztai Zsombor kemény kritikával illette két női társát is 


Pusztai Zsombor kifejtette, hogy szerinte két társa is alulteljesít a Survivor játékain. Czupek Nóra és Wendy Perez megdöbbenve hallgatták az érvelését, majd Nóri vissza is vágott, hogy inkább a törzs férfi oldalán keresendő a probléma forrása.

„Annyira nem vagyok buta, mint amilyennek gondolsz” – széteshet Kornél és Viki szövetsége? 


Kiss Viktória meghallotta, ahogy Tomán Kornélék a zsákmányszerzésen nyújtott teljesítményéről beszéltek, és kérdőre vonta őket. Kornél meglepődött Viki határozott fellépésén, a lány viszont degradálónak találta a stílusát.

#Survivor#összefoglaló#zsákmányszerzés#6. rész#Játék#vita#feszültség#jarakay#buhawi#karagatan

Címlapról ajánljuk