Survivor

Híres csemetéből celebkatona: ez Gáspár Evelin története!

rtl.hurtl.hu

2021. augusztus 24. 8:00

Evelin az egész ország szeme láttára nőtt fel, mindenki ismeri a nevét, mindenkinek van véleménye a Gáspár családról. A karakán lány most a Survivor celeb csapatát erősítve mutathatja meg, hogy milyen kemény fából faragták!

Nehezen találunk olyan embert az országban, akinek ne csengene ismerősen ez a két szó: Győzike show. A Gáspár család élete 2005-ben 180 fokos fordulatot vett, miután útjára indult az azóta már legendássá vált reality. A műsor indulásakor Evelin 11, húga pedig 3 éves volt. Az idő viszont szalad, a kislány azóta érett nővé cseperedett.

A fiatal lányról az évek alatt kiderült, hogy ugyanolyan otthonosan mozog a kamerák előtt, mint híres szülei. Így nem is olyan meglepő, hogy az évek során megannyi műsorban megmutatta már magát.

Édesanyja, Gáspár Bea köztudottan imád a konyhában serénykedni. Nem is volt kérdés, hogy Evelin a Hagyjál főzni! konyhapultja mögött próbálja ki a főző tudományát. Hamar kiderült róla, hogy Beával ellentétben - aki megnyerte a Konyhafőnök VIP legelső évadát - Evelintől meglehetősen távol áll a gasztronómia:
 


Míg a konyhában nem mozog otthonosan, az edzőteremben annál inkább! Evelin az elmúlt években a fakanál helyett a súlyzók felé nyúlt, és látványos fogyáson ment keresztül. A rendszeres edzés, a kemény munka és a szigorú diéta kifizetődő lehet a dominikai dzsungelben is?
 


A túlélőshow vadonatúj évadában Evelin bebizonyíthatja a nézőknek, hogy az otthon kényelmét hátrahagyva, nomád körülmények között is legalább annyira belevaló, mint az edzőteremben. A természet adta nehézségek mellett a civil-celeb katonáknak az éhezéssel is meggyűlik majd a baja, ami Bea szerint lánya egyik legnagyobb ellensége lesz.

A celebkatona szülei a Fókuszban meséltek Evelinről és arról, mit gondolnak lányuk Survivor-harcáról:
 


Ne hagyd ki a celeb és civil csapat háborúját, kapcsolj az RTL Klubra augusztus 30-tól minden hétköznap 21:20-kor, hiszen érkezik a Survivor vadonatúj évada!

#Survivor#gáspár evelin#celebek a civilek ellen

Címlapról ajánljuk