Sport

Molnár Eriket édesapja repítette az olimpia megnyitóünnepségére

rtl.hurtl.hu

2024. július 26. 15:17

Molnár Erik édesapja a Wizz Air pilótája, ő repítette a magyar férfi vízilabda-válogatott játékosait a párizsi olimpia nyitóünnepségére.

A péntek reggeli Budapest-Párizs Orly járaton közel száz sportoló, köztük a magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai repültek az esti ünnepélyes megnyitóra a Wizz Air Team Hungary repülőgépével. A légitársaság közleménye szerint a járat kapitánya ráadásul

Molnár Balázs volt, akinek fia, Molnár Erik a férfi vízilabda-válogatott tagjaként a gép utasai között volt.

A Team Hungary festésű repülőgép elsősorban a Budapest-Párizs Orly útvonalon fog repülni a nyári olimpiai és paralimpiai játékok alatt. „Apaként hihetetlen büszkeség számomra, hogy a fiam kijutott az olimpiára, azt pedig külön köszönöm a Wizz Airnek, hogy a MOB partnereként lehetővé tette számomra, hogy én vigyem ki Eriket élete eddigi legfontosabb versenyére” – mondta Molnár Balázs, a Wizz Air pilótája.

Molnár Eriket édesapja repítette az olimpia megnyitóünnepségére
Fotó: Wizz Air

Versenyre még sohasem reptetett édesapám, de az Európa-bajnoki győzelem után ő hozott haza, így remélem, most is szerencsét hoz a közös utunk

– mesélte Molnár Erik, a magyar férfi vízilabda-válogatott játékosa.  

Kezdődik az olimpia

Nemcsak az olimpikonjaink utaztak ki Párizsba, hanem az RTL szerkesztő-riportere, Dörmer Csaba is, aki be is számolt a Reggeliben a Párizsban uralkodó hangulatról. A belváros már le van zárva, ez lesz ugyanis az első olyan megnyitó, amelyik nem egy stadionban, hanem köztéren zajlik. Páratlan helyszínek, szivárogtatások, és hatalmas készültség jellemzi most a várost.


Nyitókép: Wizz Air

#Sport#wizz air#párizsi olimpia#olimpia#vízilabda válogatott

Címlapról ajánljuk