Sport

Egy brit úr még az Eb-döntő előtt magára tetováltatta az angol győzelmet, ezt mondta a vereség után

rtl.hurtl.hu

2024. július 15. 13:26

Bár az eredményt ismerjük, ő azt mondja, nem bánta meg.

A brit ITV még vasárnap délben mutatta be azt a wiltshire-i urat, aki annyira biztos volt az angol válogatott Eb-győzelmében, hogy még három nappal a döntő előtt a combjára tetováltatta a trófeát az „Anglia – Euro 2024 – Győztesek” felirattal együtt.

A 29 éves adatelemző már akkor erre az elhatározásra jutott, amikor az angolok megverték a hollandokat, és egészen biztos volt abban, hogy nem kell majd megbánnia döntését. De arra számított, hogy szoros meccs lesz, a rendes játékidő döntetlennel zárul és a hosszabbításban dől majd el az angolok győzelme.

Bementem a tetoválószalonba és azt mondtam, jó lenne egy ilyen tetkó. Először csak vicceltem, de aztán belegondoltam: nem is, egészen biztos vagyok benne, hogy megcsináltatom

– nyilatkozta Dan Thomas. A tetováló erre azt válaszolta neki: ha mégis veszítenének az angolok, legalább egy évig nem fogja neki letakarni a tetoválást. Az adatelemző a TikTokon élőzte, ahogy elkészül a mű: 42 ezren kísérték figyelemmel.

A tetoválószalon tulajdonosa, Jack Wilkinson, Dan Thomas barátja azt mondta, addig nem hitte el, hogy a férfi tényleg megcsináltatja a tetoválást, amíg a tű hozzá nem ért a bőréhez.

A döntő eredményét ismerjük.

Dan Thomas hétfőn a Sky News-nak nyilatkozott az angol vereség ismeretében. Azt mondta, közel jártak a győzelemhez, ezért nem bánta meg a tetoválást. Biztos abban, hogy 2028-ban már tényleg győzni fognak az angolok. „Nem hiszem, hogy nehéz lenne a 4-est 8-asra változtatni négy év múlva” – közölte, hozzátéve, hogy a tetoválást nem fogja letakarni addig.

Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

#Sport#foci-eb#angol válogatott#tetoválás

Címlapról ajánljuk