Sport

Megszűnik az ukrán csapat, amellyel a Felcsútnak kellene játszani a Konferencia Ligában

rtl.hurtl.hu

2024. július 8. 19:48

A Dnyipro-1 az ukrán lapok szerint már csak papíron létezik és a klub megszűnését sem tudják már bejelenteni, mert nincs aki ezt megtegye.

Nagyon valószínű, hogy a Puskás Akadémia úgy fog továbbjutni a Konferencia Ligában, hogy le kellene játszania a meccsét az ukrán élvonalbeli Dnyipro-1 csapata ellen – írja a Nemzeti Sport.

Ukrán sportlapok szerint a klub az FK Dnyipro-1 már csak papíron létezik. A sport.ua arról számolt be, hogy a klubnál maradó játékosok új csapatot kereshetnek maguknak és a sorsdöntő bejelentést sem teszik meg, ugyanis nincs, aki összegyűljön és nincs, aki bejelentse a döntést.

A múlt héten a klub még arról tájékoztatott, hogy az érintettek teljes bérét kifizeti, azonban a játékosok és a stábtagok annak csak egy kis részét kapták meg.

A felcsúti gárda elleni meccset egyébként Kassán játszották volna. A magyar csapat egyelőre nem kommentálta a híreket, annyi közöltek, hogy semmilyen hivatalos értesítést nem kaptak és amíg ez így marad, a labdarúgók készülnek a párharcra.

Nyitókép: Getty Images/UEFA/Kristian Skeie 

#Sport#dnyipro#puskás akadémia#felcsút#konferencia liga

Címlapról ajánljuk