Sport

„Nálunk volt a labda, de semmire sem mentünk vele” – bánatosan értékeltek a skótok

rtl.hurtl.hu

2024. június 24. 0:10

Két nagyon csalódott skót játékos, a kapus, Angus Gunn és a csapatkapitány, Andy Robertson értékelte a lefújás után a Magyarország elleni vereséget, ami kiesést jelentett számukra.

„Nehéz mit mondani – kezdte a BBC-nek Angus Gunn. – Mindenki tudása legjavát adta, és a végén abból kaptuk a gól, hogy mindannyian a győzelemért mentünk. Az a küzdelem, amit ma beletettünk a meccsbe, megmutatta a szurkolóinknak, az országnak, hogy milyen sokat jelent ez nekünk. Helyzeteket dolgoztunk ki, voltak lehetőségeink. De egyszerűen nem jött ki nekünk a lépés, nem tudtunk gólt szerezni. Kiestünk, és igazából semmi más nem számít most…”

Andy Robertson így értékelt: „Az első félidőben rengeteget volt nálunk a labda, és nagyjából semmire sem mentünk vele. De mi kontrolláltuk a meccset, nagyon jól passzolgattunk. Sajnos nem volt meg a kellő élesség. Tudtunk, hogy lesz egy pont a meccsen, amikor el kell indulnunk a győzelemért. Behoztunk játékosokat a kispadról ennek érdekében, olyanokat, mint Armstrong, Christie, Shankland, Morgan. Kitámadtunk, de a végén megbüntettek minket. A döntetlen reálisan nézve nem lett volna elég egyikünknek sem, úgyhogy valakinek ki kellett kapnia.”

Nyitókép: Reuters

 

#Sport#foci#futball#foci-eb#skócia#magyarország

Címlapról ajánljuk