Sport

A ronaldós szelfiért befutó fiú: Azt mondtam apámnak, vécére megyek

rtl.hurtl.hu

2024. június 23. 17:05

Összesen hét néző futott be a pályára a portugál–török Eb-mérkőzés alatt, jellemzően azért, hogy Cristiano Ronaldóval szelfizhessen. Az egyiket a Bild meg is interjúvolta.

A 68. percben járt a Portugália–Törökország mérkőzés, amikor a tízéves Berat összeszedte minden bátorságát és berohant a nézőtérről a pályára, egyenesen a felezővonalnál álló Cristiano Ronaldóhoz.

Villámgyorsan előszedte a telefonját, és elkészült az a szelfi, amit még az unokáinak is fog mutogatni. Aztán pedig két biztonsági levezette a zöld gyepről.

A ronaldós szelfiért befutó fiú: Azt mondtam apámnak, vécére megyek
Fotó: Heavy


Mint kiderült, a német KSV Hessen Kassel U11-es focicsapatának egyik játékosáról van szó. „Egyszerűen valóra váltottam a nagy álmomat. Most van egy közös fotóm Cristiano Ronaldóval. Ezt majd rátehetem a pólómra, és kitehetem a szobám falára.”

A barátainak már előre beharangozta a tervét, de egyikük sem hitte, hogy meg meri csinálni. Édesapjának azt füllentette, vécére kell mennie.

„Aztán egyszer csak megláttam a cserepad mellett, és elkezdett szaladni” – nyilatkozta az apuka, aki megúszta a büntetést; az UEFA szemet hunyt a dolog felett, tekintettel a vétkes életkorára.

Berat viszont azt mondja, annyira fél(t), hogy súlyos pénzbírságot kapnak, hogy nem tervez a jövőben hasonló akciókat.

Nyitókép: Daniela Porcelli/Eurasia Sport Images/Getty Images

#Sport#foci#futball#labdarúgás#foci-eb#cristiano ronaldo#portugália#törökország

Címlapról ajánljuk