Sport

Nem pereskedik tovább Szilágyi Liliána ellen az apja

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. május 28. 6:31

Az úszónő modellkedik és szállodát takarít Mexikóban, miközben apja elállt az ellene indított pertől.

Mint arról korábban az rtl.hu is beszámolt, már egy ideje Mexikóban él és dolgozik Szilágyi Liliána, Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő, aki 2021 végén került a hírekbe, amikor lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg apját, Szilágyi Zoltánt.

Szilágyi Zoltán becsületsértés miatt két pert indított lánya ellen, a bíróság pedig Szilágyi Liliána vallomása alapján feljelentette az apát. A rendőrség lezárta a nyomozást Szilágyi Zoltán ellen, mert az, amiről lánya beszélt, elévült.

Az egyik becsületsértési per az év elején lezárult, mert az apa nem jelent meg a tárgyalásokon. Most azt írja a Blikk, hogy a másik pertől is elállt az úszónő apja.

A második pert azért indította az ügyvéd, mert a 27 éves sportolónő Kadarkai Endrének adott interjújában azt állította, hogy Szilágyi Zoltán többször is megverte a nagyapját, a vízilabda-legenda Gyarmati Dezsőt, illetve, hogy az apai nagyanyja gyerekként molesztálta őt.

Az édesapa az április 30-i tárgyaláson ejtette a vádat, ami azt jelenti, hogy megszűnik az eljárás. Az indoklása szerint nem azért állt el a vádtól, mert elfogadja Liliána szavainak a valóságtartalmát, hanem más okból 

– közölte a Blikk-kel Liliána ügyvédje, dr. Keviczki István.


Nyitókép: RTL Fókusz

#Sport#szilágyi liliána#per#mexikó#úszónő#nők elleni erőszak#szexuális zaklatás

Címlapról ajánljuk