Sport

Kubatov Gábor: Magyarországon jók az életkörülmények és innen tovább is lehet lépni

rtl.hurtl.hu

2024. április 23. 14:39

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke szerint azért is vonzó a Fradi, mert időben utalják a fizetést, nem cserélgetik az edzőket, Magyarországon pedig kedvező az adózás.

Kedden a Groupama Aréna ad otthont a Football Forum Hungary 2024 nemzetközi labdarúgó-konferenciának, ezen az eseményen mondott beszédet Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke a Nemzeti Sport cikke szerint.

„Ha jól értem, a Mol után következem. Támogatója volt a Fehérvárnak, most pedig az Újpest tulajdonosa. A szurkolóinkat idézve azt is mondhatom: tegnap Vidi, ma meg Újpest, nem lesz ez jó, nagyon úgy fest. Persze ezt a szurkolóink egy kicsit másképp mondják...” – kezdte előadását Kubatov Gábor, aki ezután tételesen felsorolta azokat az érveket, amelyek egy külföldi játékos szerződtetésekor Magyarország és az FTC mellett szólhatnak. 

Kiemelte egyebek mellett, hogy nem késnek a fizetéssel, nem cserélnek folyamatosan edzőt, Magyarországon fejlett az infrastruktúra és kedvező az adózás. 

Az igazolásokat komoly tudományos háttérrel választjuk ki, fejlett az orvosi háttér. Magyarországon jók az életkörülmények és innen tovább is lehet lépni. Az elmúlt években mindegyik európai topligába adtunk már el játékost, de még az Egyesült Államokba is igazoltak tőlünk. Van előrelépési, fejlődési lehetőség. Ez mind a Ferencváros mellett szól

– fogalmazott.

A Gazprom lehet a Ferencváros következő főszponzora, erről hétfőn a Külügyminisztérium is megszólalt:

Nyitókép: Kubatov Gábor / Facebook

#Sport#kubatov gábor#fradi#groupama aréna

Címlapról ajánljuk