Sport

Szoboszlai Dominikot luxusautóban kapták le

rtl.hurtl.hu

2024. március 7. 5:48

Szoboszlai Dominik korábban egy Mercedes AMG G63-as tulajdonosa volt. 

Új luxusautóban videózták le Szoboszlai Dominikot, a magyar válogatott csapatkapitányát, a Liverpool játékosát, írta meg a Ripost egy Tiktok-videó alapján. 

Szoboszlai Dominik korábban egy Mercedes AMG G63-as tulajdonosa volt, ám úgy tűnik, hogy Liverpoolban már nem ezt használja. Persze miután a világhírű magyar sportoló a Liverpoolhoz igazolt, szinte mindenki biztosra vette, hogy új autója lesz: az a hír járta sokáig, hogy a sportoló kocsivásárlásait az édesapja az elért eredményekhez köti, márpedig az átigazolás kifejezetten nagy eredmény.

Nem cserélem le a Mercedest, csak veszek magamnak egy másikat. Utánanéztem, beszélgettem emberekkel, és mivel ez a modell értékálló, befektetésnek sem utolsó

– mondta el a sportoló az Instyle Men magazinnak adott interjúban. Azt azonban nem árulta el, milyen márkáról van szó: 

Nem fogom soha elmondani senkinek, aki meglát benne, annak szerencséje van.

Ez az autó egy vörös Range Rover Sport, aminek az ára 37 millió forinttól indul, de az 510 lóerős változat alapára már 58,6 millió forint. A videóban Szoboszlai csapattársa, Curtis Jones hagyja el először a helyszínt, őt pedig a magyar középpályás követi.

@cian.0151 Liverpool fc players curtis jones and dominic szoboslai leaving anfield tonight after liverpools 3-0 win against southampton in the fa cup #liverpool #fyp #facup #lfc #liverpoolfc #reds #viral #ynwa #curtisjones #szoboszlai #reds #liverpoolfans #lfcfans #anfield #anfieldstadium ♬ original sound - 𝙲𝚒𝚊𝚗


Ha szeretné megtudni, mit jelent Szoboszlai Dominik új tetoválása, itt kiderül:


Nyitókép: Hegedüs Róbert / MTI

#Sport#szoboszlai dominik#range rover#autó

Címlapról ajánljuk