Sport

Bodrogi Gyula Szoboszlai Dominikkel kapcsolatos, személyes élményéről mesélt

rtl.hurtl.hu

2023. december 26. 19:57

„Ott voltam a lelátón, amikor az első gólját szerezte.”

Bodrogi Gyulával készített interjút a Nemzeti Sport. A 89 éves színészlegendát Szoboszlai Dominikról is kérdezték.

Ott voltam a lelátón, amikor az első gólját szerezte: emlékszem, átemelte a labdát az eléje futó kapuson. Az őstehetségeket a szerencse is pártfogásába veszi. Szoboszlai első válogatott akciógóljánál, amellyel kijutottunk a 2021-es Eb-re, a labda a bal oldali kapufa belső élét is érintette

– mesélte.

Puskás Ferencről is kapott kérdést és meg is erősítette, hogy a hír igaz:  valóban focizott Puskással.

„Az a Tisza Kálmán téren történt, Czibor Zoltán is ott volt. Az egyik – talán válogatott – meccsük után jelentek meg a téren, és elkezdték velünk rúgni a labdát. Puskásnak gyönyörű, barna, lyukacsos elejű félcipője volt, de nem féltette, pedig abban az időben igencsak kemény volt a labda” – mesélte a 89 éves színművész.

Egy másik anekdota is szóba került:

„A történet abból az időből való, amikor Törőcsik Mari volt a feleségem, és a Blaha Lujza téren még állt a Nemzeti Színház épülete. A Nemzetitől néhány lépésnyire, a Corvinban dedikált Mari meg Albert Flórián, az FTC legendás centere. Együtt távoztak az áruházból, s ebből az a pletyka kerekedett ki, hogy szerelemféltésből lelőttem Flórit, noha akkoriban nem is vadásztam. Nem volt még közösségi média, hogy egy perc alatt cáfolni lehessen a szóbeszédet, így viszont szétfutott a fővárosban az álhír. Kaptam olyan levelet, amelyben az állt: ha tényleg lelőtted Albertet, véged" – elevenítette fel a régi sztorit.

Bodrogi Gyula nemrég a Fókusznak elmesélte, hogyan telik a karácsonya az unokájával:

 

Nyitókép: RTL

#Sport#szoboszlai dominik#bodrogi gyula#futball#színész

Címlapról ajánljuk