Sport

Az úszók szövetségi kapitánya Milákról: Pénzt kap érte, ne beszéljünk mellé!

rtl.hurtl.hu

2023. december 3. 7:50

Sós Csaba szerint ha valaki amatőrként szórakozik, lemegy a szigetre, fut két kört, az kifejezetten a maga dolga, itt azért nem annyira.

Most lenne a csúcson, ezért fájdalmas nekem, akármi következik innen. Ha végigdolgozta volna az egész szezont és a vb-t sem hagyta volna ki, olyan időt úszott volna az olimpián, hogy ha kilenc másodpercet futnak síkon, akkor is róla beszéltek volna. Ez már biztos nem lesz

 – mondta Sós Csaba az ATV-ben az olimpiai és háromszoros világbajnok Milák Kristófról. Az úszók szövetségi kapitánya elmondása szerint Milák már újra edzésbe állt, de egyelőre még nem a medencében készül, hanem szárazföldi gyakorlatokat végez. Ehhez hozzátette azt is, hogy „márpedig ezt a sportágat a vízben űzik”

Sós Wladár Sándor úszóelnök korábbi nyilatkozata kapcsán, amely szerint Milák tartozik Magyarországnak, elmondta, hogy „elnök úr szó szerint azt mondta: tartozik annyival magának és Magyarországnak, hogy lejár az edzésekre. Ezt a részt kihagyták belőle és kvázi úgy jött le, hogy az elnök azt mondta volna, hogy sikerrel vagy pénzzel tartozik”.

E kapcsán a szövetségi kapitány kijelentette, hogy Milák „pénzt kap érte” és hogy „ne beszéljünk mellé”.

„Ha valaki amatőrként szórakozik, lemegy a szigetre, fut két kört, az kifejezetten a maga dolga, itt azért nem annyira” – tette hozzá. Sós elárulta, hogy nem tudja felvenni a kapcsolatot Milákkal, mert nem veszi fel neki a telefont.

Milák Kristófról nemrég a Reggeliben is beszélgettek:


Nyitókép: RTL

#Sport#milák kristóf#olimpia#Sós Csaba#úszószövetség

Címlapról ajánljuk