Sport

Verekedni kezdtek a két csapat tagjai egy dunaújvárosi futballmérkőzésen

rtl.hurtl.hu

2023. november 13. 11:55

A rendőrség most szemtanúkat keres.

Szeptember 18-án este hat körül Dunaújvárosban, a Papírgyári úton található műfüves futballpályán a Szöglet FC és a Testvérek FC közötti labdarúgó mérkőzésen a két csapat tagjai egymást bántalmazták, a játékvezető a mérkőzést megszakította, írja a rendőrség honlapja.

Azt írják: „az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki tanúja volt a mérkőzésnek, azt a helyszínen vagy az internetes közösségi oldalon figyelemmel kísérte, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, és a hatóságnak érdemben eddig nem nyilatkozott, jelentkezzen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon”.

Hozzáteszik, hogy a meccset a Szöglet FC egyik szurkolója internetes közösségi oldalon közvetítette, archiválásra nem került sor, azonban azt többen láthatták. A rendőrség csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

A Szöglet FC Facebook-oldala a meccs napján azt írta: „Elnézéseteket kérjük az erős képsorokért. Bár a mérkőzés és a közvetítés is technikai okok miatt megszakadt, a végeredmény magáért beszél: Heroikus, 'fair play' küzdelem során csapatunk 2-0-ra győzött. Gsz: Kovács Krisz; Horváth Viktor. A többi szóra sem érdemes”.

Nyitókép: Getty Images

#Sport#futball#dunaújváros#verekedés#szemtanú

Címlapról ajánljuk