Sport

Havas Henrik Szoboszlai Dominikról: Rúgjon három gólt a BL-döntőben, addig kivárok

rtl.hurtl.hu

2023. július 7. 20:17

Havast Nacsa Lőrinc KDNP-s politikus bejegyzése dühítette fel.

Havas Henriket nagyon feldühítette, hogy a KDNP-s Nacsa Lőrinc Szoboszlai Dominikot „óriási nemzeti büszkeségnek” hívta. Nacsa kétsoros bejegyzésére hosszú posztban válaszolt a Heti Hetes című közéleti műsor egykori tagja. „Amikor Neumann János feltalálta a számítógépet, Bíró a golyóstollat, Bolyai egy új világképet rajzolt fel, aztán egy hazakóborolt magyar feltalálta a C-vitamint, akkor velem együtt a sok kishitű magyar csak legyintett".

Puskás három gólt lőtt a BEK-döntőben a Frankfurtnak, kis híján ’38-ban meg ’54-ben megnyertük a futball vb-t, Détári Döme a Német Kupa-döntőben győztes gólt rúgott szabadrúgásból, de ez mind semmi! Szoboszlait leigazolta a Liverpool. Lehet, hogy Karikó Katalin legyőzte a Covidot, legújabban a rákot is, de egy olyan igazi kereszténynek, mint Nacsa Lőrinc, ez mind nudli. Szoboszlait leigazolta a Liverpool!

– írja Havas Henrik, aki szerint az édesapja, ha még élne, örülne Szoboszlai sikereinek, csak arra várna, hogy ő is rúgjon három gólt egy BL-döntőben.

 Na, akkor majd engem is elfog a nemzeti büszkeség, de egyelőre kivárok.

– zárja a bejegyzése Szoboszlaival foglalkozó részének sorait.

Szoboszlai Dominik átigazolásának jelentőségéről Haraszti Ádám, a SportTV riportere beszélt a Reggeliben:

 

Nyitókép: RTL

#Sport#havas henrik#szoboszlai dominik#Nacsa Lőrinc#bl-döntő#foci#liverpool#átigazolás

Címlapról ajánljuk