Sport

Svédországban rendezik meg az első Európai Szexbajnokságot

rtl.hurtl.hu

2023. június 6. 18:22

A kompetitív közösülést hivatalosan is be akarták jegyeztetni sportként, ám ez nem sikerült.

Vigyázz, kész, közösülés! Hamarosan megrendezik az első nemzetközi szexbajnokságot Svédországban, írja a Daily Star. A szexet egy helyi sztriptízklub-tulajdonos hivatalos sportként is be akarta jegyeztetni, ám nem járt sikerrel az Independent szerint.

A versenyzőktől akár azt is elvárhatják, hogy napi hat órán keresztül kamatyoljanak. A szexelők teljesítményét bírók fogják értékelni, de a hírek szerint a nézőközönség reakciót is számba veszik a pontok megadásánál. Az Európai Szexbajnokság június 8-án kezdődik, és hat héten keresztül tart majd.

Az egyes menetek 45-60 percig fognak tartani. A bírók a partnerek közti kémia, a szexről való tudásuk, és a kitartásuk alapján értékeli majd a párokat. A bajnokságban heteroszexuális és homoszexuális párok is részt vehetnek.

Ragan Bratic sztriptízklub-tulajdonos még januárban próbálta hivatalos sporttá tenni a szexelést, azonban a svéd kormányhatóság visszautasította a kérvényét. A svéd Nemzeti Sportegyesület vezetője azt nyilatkozta erről, hogy „jobb dolgunk is van ennél”. Ám Braticot ez sem tántorította el a bajnokság megrendezésétől.

Nyitókép: Unsplash

#Sport#szex#bajnokság#svédország#verseny

Címlapról ajánljuk