Sport

Epres Panni szerint az emberek azt gondolják, hogy tudják, mit érez, miután elveszítette Benedek Tibort

rtl.hurtl.hu

2023. április 26. 8:16

Az özvegy nem akar keseregni, vidáman emlékeznek sportlegenda férjére.

Benedek Tibor gyerekei is megnézték a vízilabda-válogatottról szóló, A nemzet aranyai című filmet és nagyon büszkék a végeredményre – árulta el Epres Panni a Nők Lapjának.

A Blikk idézi a sportlegenda özvegyét, aki nagyon ritkán nyilatkozik, de a film miatt most kivételt tett, és azt is elmondta, hogy Benedek Tibor sem játékosként, sem szövetségi kapitányként nem szerette, ha vele ment a világversenyekre, mert úgy gondolta, elterelné a figyelmét, ezért otthonról szurkolt.

A filmkészítésben Epres Panni is részt vett azzal, hogy minden emléket összegyűjtött otthon, amit csak talált. Arról, hogy Benedek Tibor mit szólna a filmhez, azt mondta:

magabiztossággal volt szerény, ezért elfogadná, örülne neki.

Epres Panni, aki csaknem három éve vesztette el férjét, azt mondta: az emberek azt gondolják, hogy tudják, mit érez, és a folyamat elején ráaggattak egy szerepet, hogy áldozat, aki mostantól megkeseredve, de felemelt fejjel éli le a következő ötven évét. Ő azonban nem kesereg, inkább mosolyog és éli tovább az életét: már túl vannak a szenvedős gyászidőszakon, és mindig örömmel gondolnak Benedek Tiborra.

Vidáman beszélünk róla, emlegetjük a közös élményeinket, de nem szomorúan

– mondta, hozzátéve, hogy a hiányt csak megszokni lehet.

Nyitókép: MTI / Bugány János

#Sport#benedek tibor#vízilabda#a nemzet aranyai

Címlapról ajánljuk