Sport

A péniszét fogdosta és mutatta a szurkolóknak Ronaldo, kitoloncolhatják Szaúd-Arábiából

rtl.hurtl.hu

2023. április 20. 19:01

A csapata szerint Ronaldo azért nyúlt magához, mert ágyéksérülése van. Érdekes módon akkor kezdte fogdosni magát, amikor a szurkolók elkezdték Messit éltetni.

Nehéz meccset játszott Cristiano Ronaldo csapata az Al-Ittihad ellen a szaúdi első osztályban szerdán.

Az egy dolog, hogy kikaptak 2-0-ra, az már egy másik, hogy a portugálok klasszisának nem ment a játék, ami miatt meglehetősen sportszerűtlenül viselkedett a mérkőzésen.

Először a nyakánál fogva a földhöz vágta az ellenfél egyik játékosát, amiért sárgát kapott, majd amikor elhagyta a pályát, a péniszét kezdte el fogdosni és a szukolók felé mutatni. Az válthatta ki ezt a különös reakciót, hogy az Al-Ittihad drukkerek Lionel Messit éltették.


A Nemzeti Sport szerint ennek komoly következményei lehetnek. Az Egyesült Nemzetek Szervezetének Jogi Bizottságában dolgozó Nuf bin Ahmed azt közölte, hogy petíciót nyújt be Szaúd-Arábia illetékes minisztériumához Cristiano Ronaldo letartóztatása és kitoloncolása érdekében. Az országban, ha a külföldiek ilyen cselekedtre ragadtatják magukat, akkor el kell hagyniuk az országot.

Ronaldo csapata, az Al-Naszr azt közölte, hogy a játékosuk ágyéktáji sérülés miatt nyúlt nemi szervéhez.

Nyitókép: Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott csapatkapitánya sajtóértekezleten vesz részt a Lisszabon közelében lévő Oeirasban 2023. március 22-én. Fotó: MTI/EPA-LUSA/Rodrigo Antunes.

#Sport#cristiano ronaldo#al-Nasszr#szaúd-arábia#pénisz#kitoloncolás

Címlapról ajánljuk