Sport

Csodás fogyása közben háromszorosára nőtt a pénisze a Liverpool egykori sztárjának, még helikopterezni is tud vele

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. március 20. 15:21

Neil „Penge” Ruddock, a Liverpool legfendás középhátvédje 45 kilót adott le, amitől úgy érzi, hogy látványosan javult a szexuális élete is.

Életmentő fogyáson van túl Neil „Penge” Ruddock 54 éves egykori angol futballista, akit leginkább a Southampton, a Tottenham Hotspur és a Liverpool középhátvédjeként ismer a világ. Miután 46 éves korában befejezte sportkarrierjét, különböző tévés műsorokban vállalt munkát, és közben komoly súlyfelesleget szedett magára.

Volt olyan napja, hogy 20 korsó sört ivott meg, vedelte a vodkát, a whiskyt, a vörösbort és az almabort, tömte magába a curryt, a kebabot és a sült szalonnát. Az extrém módon egészségtelen életmód miatt az egykori focista 171 kilóra dagadt, ami végzetesen megterhelte az élsportból kiszállt Ruddock szervezetét.

Nemrég gyomorműtéten esett át, a gyomrának háromnegyedét eltávolították, írja a Daily Star. Ruddock a drasztikus kezelés hatására csaknem 45 kilót fogyott, ami több szempontból is jótékony hatásúnak bizonyult az exfocista életminőségére.

Penge egyebek mellett arról számolt be a brit bulvárlapnak, hogy a pénisze most háromszor akkora, mint a csodás fogyás előtt:

Most már látom a végét! Háromszor akkora – tudok vele helikopterezni!

Ruddock jelenleg wellnessedzőnek készül, és azt mondja, hogy rengeteget javult a szexuális élete. Az egykori focista 10 éves fiatalabb feleségével, Leah Newmannel (41) és két lányukkal él. „Jobb nem is lehetne” – tréfálkozott.

Nyitókép:  David Davies/Offside via Getty Images // Mike Marsland/WireImage / Getty Images 

#Sport#liverpool#futballista#fogyás#pénisz

Címlapról ajánljuk