Sport

Egy játékos felesége lefeküdt egy másik csapattaggal, sorsdöntő vébémeccs előtt robban a szexbotrány a szerb válogatottnál

rtl.hurtl.hu

2022. november 30. 15:11

Horvát sajtóértesülések szerint nincs csúcson a csapatmorál.

Horvát forrásokra hivatkozva a 24.hu azt írja, hogy szexbotrány nehezítheti a szerb válogatott dolgát a soron következő svájc elleni vébémeccs előtt. A Dnevnik nevű lap információi szerint az alakuló botrányban az egyik játékos a főszereplő, akinek állítólag viszonya volt egy másik játékossal.

A hírek után a két szerb játékos összeverekedett edzésen. Dusan Tadic csapatkapitány ugyanakkor igyekezett megnyugtatni a kedélyeket: a játékos elmondta, hogy a szexbotrányról szóló hírek hazugságok és valójában remek a hangulat a csapatnál.

Van más probléma is, Dragan Stojkovic szövetségi kapitány és a Juventus csatára, Dusan Vlahovic összekapott valamin, de állítólag ennek a veszekedésnek nincs köze a korábban említett hírekhez.

Utóbbiban lehet valami, hogy ugyanis Vlahovic a Kamerun elleni meccset a kispadról volt kénytelen végignézni. A szövetségi kapitány indoklása szerint a csatár azért nem játszott, mert nem volt bevethető állapotban, Vlahovic ezzel szemben azt közölte, hogy ő mindig készen áll a játékra.

Nyitókép: illusztráció / Evrim Aydin/Anadolu Agency via Getty Images

#Sport#szex#szexbotrány#horvátország#szerbia

Címlapról ajánljuk