Sport

Dzsudzsák Balázs: Ez a meccs feltette a cseresznyét a karrieremre

rtl.hurtl.hu

2022. november 21. 6:03

A Loki szélsője vasárnap este utoljára lépett pályára a válogatottban.

Dzsudzsák Balázs vasárnap este búcsúzott a címeres meztől, a 35 éves játékos a görögök elleni győzelem után elmondta, hogy a Himnusz végén elmorzsolt néhány könnycseppet, de összességében nagyon jól bírta a tempót.

Magamhoz képest jól bírtam a meccset. A lecserélésemkor tudtam igazán elengedni ezt az egészet, köszönöm a közönségnek, ahogy fogadta, a transzparenst, a pálinkát is, jó erős barack volt, ahogyan azt megbeszéltük.

– mondta Dzsudzsák, aki köszönetet mondott Marco Rossi szövetségi kapitánynak, hogy előbb csatlakozhatott a válogatott kerethez, mert így jobban be tudott illeszkedni a csapatba, és a helyzetet is jobban tudta kezelni. Megjegyezte: hihetetlen volt a mai nap, mindenki nagy tisztelettel fogadta őket. Telkiben a séfektől a takarítókig mindenki gratulált neki:

érzem, hogy valami olyasmit vittem véghez, amit értékelnek az emberek.

– jelentette ki a DVSC játékosa, aki szerint a döntetlen eredmény sem lett volna rossz, de ezt „fent” így írták meg, hogy hosszabbításban nyerjenek.

Különösen, hogy Kalmár azt mondta, nekem rúgta. Ezt mondtam a fiúknak is, lássák a szurkolók, hogy az utolsó percig küzdünk, ez győzelmet hoz, az még több szeretetet, még több drukkert eredményez. Ezzel a győzelemmel feltettük a cseresznyét a karrieremre, ez a stadion pedig nagyon fog hiányozni.

– mondta Dzsudzsák, aki egészen a lecseréléséig, vagyis az 53. percig a magyar válogatott kapitánya is volt.

Nyitókép: Mónus Márton / MTI

 

#Sport#dzsudzsák balázs#magyar válogatott#búcsú#szomorúság#hála

Címlapról ajánljuk