Sport

Hamilton szerint mindenkinek ott kéne hagynia a „mérgező” közösségi oldalakat

rtl.hurtl.hu

2022. október 31. 12:59

Annak ellenére, hogy őt is több tízmillióan követik. 

Mindenkinek ott kéne hagynia a „mérgező” közösségi oldalakat – jelentette ki a közösségi oldalakon több mint negyvenmillió követővel rendelkező Lewis Hamilton. A hétszeres világbajnok Forma-1-es autóversenyző erről azután nyilatkozott, hogy második helyen érkezett be a mexikói futamon – írta a Daily Mail. Hamilton közölte:

Ahogy telnek az évek, a közösségi oldalak egyre mérgezőbbek lesznek, és azt hiszem végül mindannyiunknak ott kell hagynunk azokat.

A pilóta kijelentette, hogy a kommentek károsak a mentális jólétre, hozzátéve, hogy „szerencsére” ő nem olvassa azokat, de a közösségi oldalaknak többet kéne tenniük az emberek, különösen a kisgyerekek és a nők védelmére, amit most nem tesznek meg.

Ezzel kapcsolatban a Mail megemlítette, hogy Hamilton közösségi oldalait egy profi ügynökség kezeli, és azokon vasárnap több tartalom is megjelent. Twitter-oldalán például volt csapattársának, Fernando Alonsónak válaszolt, aki egy interjúban kijelentette, hogy Hamiltonnak könnyebb volt világbajnoki címet szereznie, mint Max Verstappennek, mert a brit pilóta alatt olyan jó autó volt, hogy csak a csapattársai jelentettek rá veszélyt.

Erre válaszul Hamilton a Twitter-oldalán csak egy képet tett közzé, amin ők ketten láthatóak: Hamilton a dobogó legtetején, ahogy lenéz az alatta álló Alonsóra. A posztot majdnem háromszázezren like-olták. 

Nyitókép: Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője, miután ő érte el a harmadik leggyorsabb köridőt a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Mexikói Nagydíjának időmérő edzésén a mexikóvárosi Hermanos Rodríguez versenypályán 2022. október 29-én. Fotó:  MTI/EPA/EFE/José Mendez

#Sport#lewis hamilton#közösségi oldal#forma-1#mercedes

Címlapról ajánljuk