Sport

Orbán Viktor is megjelent az olasz-magyar meccsen, titokban tartották az érkezését

rtl.hurtl.hu

2022. június 7. 21:05

Egy olasz lap szerint biztonsági okokból bizalmasan kezelték az információt.

Cesanába érkezett délután Orbán Viktor, hogy megnézze a ma esti olasz-magyar futballmeccset, értesült a La Gazetta dello Sport nevű olasz lap. A Blikk szemléjéből kiderül: Orbán érkezését biztonsági okokból bizalmasan kezelték, de nemrég kiszivárgott, hogy ott van.

A miniszterelnök korábban részt vett a Budapesten rendezett angol-magyar meccsen is, amit a hazaiak 1-0-ra nyertek. Most Olaszországba magángéppel érkezett, ami a helyi Forlí repülőtéren szállt le.

Korábban az RTL Híradó arról tudósított: elszabadultak az indulatok a közösségi oldalakon a futballválogatott szombati mérkőzése kapcsán. A Puskás Arénában szinte csak gyerekek voltak, és a lelátókról füttyszó hallatszott, amikor az angol válogatott tagjai féltérdre ereszkedve tiltakoztak a gyűlölet ellen a mérkőzés előtt. Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő szerint a gyerekek helyesen tették, hogy fütyültek, Kovács Zoltán államtitkár pedig leidiótázta azokat, akik szerint ez politikai megnyilvánulás volt a részükről.

Nyitókép: Orbán Viktor miniszterelnök és szülei a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Aréna nyitóünnepségén 2014. április 21-én. MTI Fotó: Beliczay László

#Sport#orbán viktor#cesena#válogatott#futball#olaszország

Címlapról ajánljuk