Sport

Mindenáron csevegni akart Mike Tysonnal egy részeg utas, nem lett jó vége

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. április 21. 21:34

A nyugdíjas bokszlegenda elvesztette türelmét, amikor a repülőn mögötte ülő férfi a közös szelfi után csak nem hagyta békén.

Mike Tyson szerda este elveszítette a hidegvérét egy repülőgépen. A TMZ Sports értesülései szerint az incidens este fél 11 körül történt, amikor Tyson San Francisco-ból Floridába repült volna.

A történtekről az egyik utas számolt be a lapnak, történetesen pont az ő barátja volt a szenvedő fél. Mint a TMZ-nek elmondta, ő és barátja ugyanarra a járatra szálltak, mint a nehézsúlyú világbajnok. Tyson kezdetben kedves volt velük és a többi utassal is, még szelfit is készíthettek vele.

A haverja azonban túlságosan izgatott volt, folyamatosan próbált beszélgetni az 55 éves bokszolóval, aki előtte ült.

Végül Tysonnak elege lett abból, hogy a mögötte ülő fiatal fickó folyton a fülébe beszélt, és mondta neki, hogy nyugodjon meg. Amikor az utastárs csak nem fogta vissza magát, Tyson végleg elvesztette türelmét, fölállt az ülésből, hátrafordult és többször is arcon ütötte az idegesítő utast.

A TMZ által megszerzett videón jól látható, ahogy Tyson egy sor ütést mér a férfira. Mike Tyson ezután leszállt a repülőgépről.


A megvert férfi fején több kisebb vérző seb keletkezett. Orvosi ellátást kapott, és a rendőrséghez fordult az incidens miatt. A TMZ megkereste a rendőrséget és a légitársaságot is, de egyelőre nem nyilatkoztak a történtekkel kapcsolatban. Mike Tysonhoz közeli források azt állítják, hogy a fiatal férfi rendkívül ittas volt, és nem hagyta abba a bokszoló provokálását.

Nyitókép: TMZ Sports/YouTube

#Sport#mike tyson#bokszoló#repülőgép#részeg#verekedés

Címlapról ajánljuk