Sport

Lionel Messi megvett egy spanyol luxushotelt, majd az összes alkalmazottat kirúgta

rtl.hurtl.hu

2022. február 11. 10:31

Indoklás nélkül.

Újabb szállodát vásárolt Lionel Messi, a Paris Saint Germain labdarúgója. Az Euro Weekly News cikke szerint a focista egy luxushotelt vett meg Andalúziában: a négycsillagos MIM Sotogrande munkatársai azonban nem sokáig örülhettek az ismert tulajdonosnak, ugyanis a 40 fős kollektívát indoklás nélkül elbocsátották. 

A sportolónak saját hotellánca van, a Cádiz legfelkapottabb részén, La Roque-ban lévő Sotogrande már a hatodik ingatlanja a sorban. La Roque polgármestere, Juan Carlos Ruiz Boix felvette a kapcsolatot a szállodalánccal, hogy tárgyalásokat kezdeményezzen a döntés remélt visszavonásáról. 

Boix az Europa Surnek elmondta: a szállodának állandó vendégköre van, olyan családok, akik több mint 20 éve ott nyaralnak, és nem akarja engedni, hogy az első döntés a szakemberek elbocsátása legyen. Hozzátette: 25-30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekről van szó, akiknek az első, az új tulajdonostól érkező hír az volt, hogy elbocsátják őket. A lap felvetette, hogy a tömeges elbocsátás sértheti az uniós jogot. 

Nyitókép: Google Street View

#Sport#lionel messi#szálloda#elbocsátás

Címlapról ajánljuk