Sorozat Klub

Szerinted melyik a legjobb szálloda az alföldi régióban? (x)

rtl.hurtl.hu

2023. október 31. 17:55

Múlt vasárnap lezárult AZ ÉV HOTELE közönségszavazás újabb szakasza, amiben bemutattuk azokat az alföldi szálláshelyeket, melyek idén ebből a régióból neveztek. De ezzel a verseny még nem ért véget, hiszen a nyolc szállásra a héten még egyszer, pontosan vasárnap délig lehet szavazni a műsor hivatalos oldalán.

A nézők voksai rendkívül fontosak, hiszen a végeredményt kizárólag a közönségszavazás dönti el! Szavazatukkal megadják az esélyt kedvenc szállodájuknak arra, hogy az bekerüljön AZ ÉV HOTELE döntőjébe a másik négy régió nyertesével és a második helyezettekkel együtt. De természetesen nem csak a szállodák nyerhetnek, hanem azok is, aki voksolnak!

Hogyan dől el, hogy melyik lesz az alföldi régió legjobb hotele?

AZ ÉV HOTELE című műsor december végéig, Magyarország öt turisztikailag kiemelt régiójának 28 szállását mutatja be. Októberben az ismert hoteltesztelők az alföldi régióban nyolc szállodát próbáltak ki. Ezeket láthatták újra a múlt héten, a hónap utolsó összefoglaló adásában. A nyolc szálláshely megtarthatta a korábban – az egyes adások után – bezsebelt szavazatait, tehát az eredmények nem nullázódtak le. A nézők most még egy vokssal segíthetik kedvencüket a havi döntőben, hogy a számukra legszimpatikusabb szállás lehessen az alföldi régió legjobbja, azaz október HÓNAP HOTELE. A szavazatokat vasárnap délig a műsor hivatalos oldalán lehet leadni. A nézőknek most még több nyeremény ütheti markát, hiszen a heti nyereményen kívül, az összes októberben voksoló közül sorsolják ki a havi fődíjakat is. Ha nem láttad az összes alföldi indulót, vagy lemaradtál a múlt heti összefoglaló adásról, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi epizódját az RTL+ -on!

Rajtad is múlik, hogy a nyolc alföldi szálloda közül melyik lesz a régió legjobbja!

Voksodat vasárnap délig adhatod le az alábbi szállodák valamelyikére:

Hotel Corvus Aqua****, Orosháza, Gyopárosfürdő

A négycsillagos besorolású Hotel Corvus Aqua a Gyopárosi tó partján, érintetlen, idilli környezetben, a Gyopárosi Gyógy-, Élmény- és Parkfürdővel összekötve kínálja szolgáltatásait. 36 szoba - köztük classic, standard és prémium kétágyas, valamint lakosztály várja a vendégeket. Klimatizált szobáik kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek, hajszárító, fürdőköntös, strandtörölköző, minibár, szobaszéf, LCD TV, telefon szolgálja az itt megszállók kényelmét. Bár a szállodát zárt, fűthető folyosó köti össze a szomszédos Gyopárosi fürdővel, illetve a szaunaparkkal, ez jelenleg átépítés miatt nem használható, de a szálloda vendégei így is igénybe vehetik a fürdő szolgáltatásait. A hotel éttermében és annak tóparti grillteraszán igazán hangulatos környezetben fogyaszthatjuk el vacsoránkat. A szálloda az építkezés befejezése után 2024-ben már kibővített szolgáltatásokkal és saját wellness részleggel várja majd a vendégeket.

Szerinted melyik a legjobb szálloda az alföldi régióban? (x)

További információ: https://hotelcorvus.hu/

Termál Hotel Vesta****, Tápiószecső

A négycsillagos besorolású Termál Hotel Vesta kerttel, ingyenes zárt parkolóval, terasszal, külső és belső wellnessrészleggel, illetve étteremmel várja vendégeit Tápiószecsőn. A szálloda szobái légkondicionáltak és íróasztallal, síkképernyős tévével, zuhanyzós fürdőszobával, valamint a kertre néző kültéri pihenősarokkal rendelkeznek. Hűtőszekrény minden szobában helyet kapott. A Termál Hotel Vesta játszóteret is biztosít a legkisebbeknek. A wellnessben kül. és beltéri medencék, termálvizes medence, finnszauna, és sószoba is várja a pihenni vágyókat. A környéken népszerű program a horgászat és a kerékpározás, amihez a helyszínen bérelni is lehet. A szálláshely egész területén elérhető ingyenes wifi elérést biztosít. A szállodában szaunával és pezsgőfürdővel ellátott gyógy- és wellnessközpont és egy bár is működik. A 29 km-re lévő Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre a szálloda felár ellenében reptéri transzfert is biztosít.

Szerinted melyik a legjobb szálloda az alföldi régióban? (x)

További információ: https://www.vestahotel.hu/

FLOW Hotel & Conference****, Inárcs

A négycsillagos FLOW Hotel & Conference Budapest déli kapujától kevesebb mint 30 km-re található az M5-ös autópálya Inárcsi pihenőjének szomszédságában. A főváros és az ipari parkok közelsége miatt szálloda ideális választás az üzleti, az átutazó és a rendezvényes vendégek számára egyaránt. A hotel 88 db légkondicionált modern, letisztult, kényelmes Standard és Suite tipusú szobával rendelkezik. A szálloda 345 négyzetméteres csúcskategóriás konferenciateremmel rendelkezik, mely három részre osztható hangszigetelt mobil térelválasztó elemekkel, igy akár egy időben három rendezvénynek, vagy szekciónak is lehetőséget biztosít. A wellnessrészleg a szálloda legtetején szaunákkal, két jakuzzival, pihenőtérrel és egy jól felszerelt fitneszteremmel várja a sportolni, vagy ellazulni vágyókat. A HIGH5 Bistro Étterem, mely akár 200 fő befogadására is alkalmas, külön büszkesége, hogy friss, modern koncepcióval alakították ki az étterem kínálatát, mind az a’la carte, mind a rendezvényes vendégkör részére, ahol nem csak a szállóvendégeket, hanem minden betérő vendéget szívesen látnak.

Szerinted melyik a legjobb szálloda az alföldi régióban? (x)

További információk itt: https://www.flowhotel.hu/hu/

Hotel Aurum****, Hajdúszoboszló

A 4 csillagos Hotel Aurum Hajdúszoboszló belvárosában, a szinte egész évben lüktető Mátyás király Sétányon található, 2-300 méterre a gyógyfürdő és az Aqua Palace bejáratától. Az impozáns villaépület első teraszai a sétálóutcára, míg hátsó erkélyei a csendes belső udvari wellness részlegre néznek. A szállodában 55 szoba található, standard, superior és deluxe kategóriában, melyek közül az utolsó kettő erkéllyel is foglalható. A wellness különlegessége, hogy a medencék ugyanazzal a hajdúszoboszlói gyógyvízzel vannak feltöltve, amely a hajdúszoboszlói gyógyfürdőben is megtalálható. A beltéri részlegen két gyógyvizes medence, gőzkamra, finn szauna, hidromasszázs medence, és kondicionáló gépek biztosítják a pihenést vendégek számára, míg a kültéri AURUM BEACH különböző mélységű élménymedencével és a gyógyvizes medencével rendelkezik. A szálloda éttermében a reform- és a hagyományos konyha kedvelői is megtalálják a számításukat.

További részletek itt: https://hotelaurum.hu/

Szerinted melyik a legjobb szálloda az alföldi régióban? (x)

Hotel Divinus***** superior, Debrecen

Az ötcsillagos superior besorolású Hotel Divinus Debrecen legnagyobb parkja, a nagyerdő szélén található. Ez volt Kelet-Magyarország első ötcsillagos wellness és konferenciaszállodája. A szállodától pár percnyi sétával sok látnivaló érhető el, úgymint a Nagyerdei Stadion, az állatkert, a Vidámpark, vagy éppen a Szabadtéri Színpad. A 15 éves hotel 149 szobáját, éttermét, közösségi tereit, valamint wellnessrészlegét nemrég felújították. Ennek köszönhetően nyerte el a szálloda az eddigi öt csillaga mellé a „superior” besorolást is. A wellnessrészlegben egyebek mellett szaunapark, melegvizes relaxációs medence. élménymedence, két jacuzzi, fény- és aromaterápiás gőzkabin valamint edzőterem is van. Mindezek mellett a szállodában 4 rendezvényterem is található. A szálloda gasztronómiai kínálatának összeállításánál elsődleges célként a változatosság szerepelt. Az étlapon a magyaros, Hajdúságra jellemző ételek mellett a nemzetközi konyha elemei is megtalálhatóak. A´ la carte éttermük az Alföldre és Debrecenre jellemző specialitásokkal várja vendégeit.

További információ: https://www.hoteldivinus.hu/

Szerinted melyik a legjobb szálloda az alföldi régióban? (x)

Boutique Hotel Gaia ****, Kecskemét

A négycsillagos besorolású „boutique” stílusú hotel Kecskemét egyik történelmi utcájában található. A szállodának otthon adó épület a XIX.században épült társasházként, majd később bank, majd egy kórház is működött is. Évekig tartó átépítés után egy igazán különleges szálláshelyként született újjá az ódon épület. A 30 egyedileg berendezett elegáns szoba hangulata azt az életérzést adja vissza, melyet a mindenkori nemesség, arisztokrácia birtokolt. A különleges hangulat, a belsőépítészeti megoldások, a páratlan festészeti motívumuk a reneszánsz és a barokk világába repíti vissza a látogatókat. A szálloda tetőteraszán egy finnszauna is helyett kapott. Az épületben e gy hasonlóképp különleges hangulatú kávézó is működik, melyben a vendég valósággal Velencében érezheti magát süteményeket és kávét kóstolgatva. A mozgásra vágyó vendégek a szálloda alagsorában kialakított jól felszerelt fitnesztermet is használhatják.

További információ: https://gaiahotel.hu/

Szerinted melyik a legjobb szálloda az alföldi régióban? (x)

Bagolyvár, Inárcs

A szálláshely az M5-ös autópálya közelében, az Inárcsra vezető autóút mellett található. Budapesttől csupán 15 percre, az autópálya 34-es kilométerkövénél található. A kezdettől fogva családi tulajdonú és üzemeltetésű szálláshely 1999 óta működik. A szálláshely szobái bővített kontinentális reggelivel, vagy félpanzióval is foglalhatók. A wellness-részlegben élményelemekkel felszerelt medence, a kertben szezonálisan nyitva tartó külső medence, valamint finn- és infra szauna várja az ide látogató vendégeket. A szépen gondozott kerttel körülölelt Bagolyvár régóta közkedvelt esküvői helyszín is, melyek lebonyolításához egy kisebb kápolna is rendelkezésre áll. A kikapcsolódást bérelhető bringó-hintó, csocsó, pókerasztal, billiárd, teniszpálya és a gyermekekre is gondolva, egy állatsimogató is segíti.  A Bagolyvár Étterem többször is elnyerte a Magyar Gasztronómiai Szövetség legmagasabb elismerő kitüntetését, a Védnöki Táblát. Az étterem elsősorban a hagyományos magyar konyha fogásait kínálja.

Szerinted melyik a legjobb szálloda az alföldi régióban? (x)

További információ: https://bagolyvarinarcs.hu/

Mártoni Resort, Szigetszentmárton

A Mártoni Resort egy négycsillagos színvonalú, családias léptékű - csupán 22 szobával rendelkező szállás a Ráckevei-Soroksári Duna partján, Szigetszentmártonban. A fővárostól délre 40, Ráckevétől pedig 9 kilométerre található, így kiváló kiindulópont lehet azokbak, akik a Csepel-sziget déli felét szeretnék felfedezni. Folyóparti elhelyezkedése miatt azok számára is remek választás, akik horgászni szeretnének. A szállás közvetlen szomszédságában található a szigetszentmártoni szabadstrand, ahol nyáron fürdeni és SUP-ozni is lehet. A szálláshely szobái stílusosan berendezettek, többségéből a Dunára nyílik panoráma. Van standard felszereltségű, valamint családi, superior, deluxe szoba, sőt egy extra panorámás nászutas lakosztály is. A Mártoni Resort wellness-részlegében két jacuzzi, egy szauna és egy merülő medence is található. A resort alsó szintjén egy buli- és egy gamer-szoba is kialakításra került. Az elsősorban magyaros fogásokat kínáló étteremből szintén a Dunára nyílik kilátás. A resort kiváló helyszíne lehet esküvőknek és más családi rendezvényeknek is.  

Szerinted melyik a legjobb szálloda az alföldi régióban? (x)

További információ: https://martonicsarda.hu/

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye vasárnap egy új régióban folytatódik

A szállodák tesztelése novemberben az Észak-Dunántúlon folytatódik!

Ebben a régióban hat hotel küzd majd meg egymással, a november HÓNAP HOTELE címért. Vasárnap a zirci Szarvaskút hotelt és a büki Greenfield Hotel Golf & Spa-t próbálja majd ki Nagy Bettina bikinis fitneszbajnok és édesanyja Kotlai Gabriella, aki a hatodik X után is rendszeres vendége a fitneszversenyeknek. Ha kíváncsi vagy, hogy milyenek az új régió első szállodái, és tudni szeretnéd, hogyan érezték magukat a sztártesztelők, akkor ne hagyd ki az adást most vasárnap délelőtt az RTL-en!

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

Szerinted melyik a legjobb szálloda az alföldi régióban? (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televíziós műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy ismert ember és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#utazás#szálloda#szavazás#hotel

Címlapról ajánljuk