Sorozat Klub

Megszöktette feleségét az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője (x)

rtl.hurtl.hu

2023. október 24. 15:41

Király Péter egyáltalán nem unatkozik azóta, hogy véget ért a sorozat, ami őt is országszerte ismertté tette. Az ÉNB egykori Gáborjának napjait 2 és fél éves kisfia, Dante teszi igazán mozgalmassá. 

Peti és felesége, Anna igazi mozaikcsaládot alkotnak. Petinek van egy 18 éves, Annának pedig egy 11 éves lánya, valamint egy 9 éves fia, az előző házasságából. Melléjük érkezett meg a kis vasgyúró közös gyermek, Dante, aki már bölcsödébe jár. Nem csoda, hogy a szülők vágytak már egy kis pihenésre.

Kiruccanás kettesben

Peti és Anna 5 évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással. Az első találkozás mindkettőjükre nagy hatással volt, így senki számára sem volt kérdés, hogy lesz közös jövőjük. Így is lett! A pár azóta házat vásárolt egy főváros melletti kisvárosban, aminek felújítása szintén meglehetősen sok energiájukat viszi el. Mindketten szeretnek utazni, új helyeket felfedezni, Petiről pedig az is köztudott, hogy imád főzni és persze jókat enni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy 2018-ban Rácz Jenő versenyzőjeként ő lett A Konyhafőnök VIP győztese. Egy utazás megtervezése során tehát számára az is fontos szempont, hogy jó éttermek legyenek a közelben.

Peti és Anna így örömmel mondott igent AZ ÉV HOTELE felkérésére, hogy legyenek ők a hotelverseny egyik epizódjának tesztelői. Így végre megszökhettek kicsit a napi verkliből.

Megszöktette feleségét az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője (x)

AZ ÉV HOTELE szereplői két alföldi régióba sorolt szálláshelyet teszteltek le!

Bagolyvár, Inárcs

A szálláshely az M5-ös autópálya közelében, az Inárcsra vezető autóút mellett található. Budapesttől csupán 15 percre, az autópálya 34-es kilométerkövénél található. A kezdettől fogva családi tulajdonú és üzemeltetésű szálláshely 1999 óta működik. A szálláshely szobái bővített kontinentális reggelivel, vagy félpanzióval is foglalhatók. A wellness-részlegben élményelemekkel felszerelt medence, a kertben szezonálisan nyitva tartó külső medence, valamint finn- és infra szauna várja az ide látogató vendégeket. A szépen gondozott kerttel körülölelt Bagolyvár régóta közkedvelt esküvői helyszín is, melyek lebonyolításához egy kisebb kápolna is rendelkezésre áll. A kikapcsolódást bérelhető bringó-hintó, csocsó, pókerasztal, billiárd, teniszpálya és a gyermekekre is gondolva, egy állatsimogató is segíti.

A Bagolyvár Étterem többször is elnyerte a Magyar Gasztronómiai Szövetség legmagasabb elismerő kitüntetését, a Védnöki Táblát. Az étterem elsősorban a hagyományos magyar konyha fogásait kínálja.

Megszöktette feleségét az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője (x)

További információ: https://bagolyvarinarcs.hu/

Anna és Péter egy másik szálláshelyet is teszteltek hétvégjük során, méghozzá egy igazán különleges fekvésűt, Szigetszentmártonban.

Mártoni Resort, Szigetszentmárton

A Mártoni Resort egy négycsillagos színvonalú, családias léptékű - csupán 22 szobával rendelkező szállás a Ráckevei-Soroksári Duna partján, Szigetszentmártonban. A fővárostól délre 40, Ráckevétől pedig 9 kilométerre található, így kiváló kiindulópont lehet azokbak, akik a Csepel-sziget déli felét szeretnék felfedezni. Folyóparti elhelyezkedése miatt azok számára is remek választás, akik horgászni szeretnének. A szállás közvetlen szomszédságában található a szigetszentmártoni szabadstrand, ahol fürdeni és SUP-ozni is lehet. A szálláshely szobái stílusosan berendezettek, többségéből a Dunára nyílik panoráma. Van standard felszereltségű, valamint családi, superior, deluxe szoba, sőt egy extra panorámás nászutas lakosztály is. A Mártoni Resort wellness-részlegében két jacuzzi, egy szauna és egy merülő medence is található. A resort alsó szintjén egy buli- és egy gamer-szoba is kialakításra került. Az elsősorban magyaros fogásokat kínáló étteremből szintén a Dunára nyílik kilátás. A resort kiváló helyszíne lehet esküvőknek és más családi rendezvényeknek is.  

Megszöktette feleségét az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője (x)

További információ: https://martonicsarda.hu/

Szavazz és nyerj egy szállodai utalványt!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Ugyanis, aki szavaz, az nyerhet egy utalványt abba a szállodába, ahová voksát leadta. Idén is minden szavazat számít, ugyanis ez egy verseny, ahol Te döntheted el, hogy melyik szálláshely legyen az adott régió nyertese, majd végül AZ ÉV HOTELE.

Jövő héten újra megmutatjuk az alföldi régió szálláshelyeit

Az ÉV HOTELE következő adásában meg egyszer megmutatjuk azokat a szálláshelyeket, melyek az alföldi régióból vesznek részt az idei versenyben! Ha szeretnéd eldönteni, hogy ebből a térségből melyik legyen a régió legjobbja, akkor mindenképpen nézd meg az adást vasárnap, az RTL-en!

Melyik legyen AZ ÉV HOTELE?

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni.

Megszöktette feleségét az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#utazás#szavazás#szálloda#hotel#király péter#Éjjel-Nappal Budapest

Címlapról ajánljuk