Sorozat Klub

Itt pihentek a sztárok a nyár végén (x)

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 26. 11:16

Habár a klasszikus nyaralási szezonnak lassan egy hónapja vége, a szeptember is kiváló alkalom lehet az utazásra. Főleg azoknak, akik nem bírják a hőséget, vagy a munkájukban pont erre az időszakra esik a főszezonjuk. Nézzük, hol pihenték ki a sztárok a nyári fellépéseket. 

Dobai Attila és Tóth Zsuzsi

Dobai Attila saját állítása szerint egyre több időt tölt a konyhában és az ifjú színész ételeihez előszeretettel kóstol finom borokat. Mivel Attila előtt még rengeteg felfedezésre váró bortermelő vidék van, így örömmel tett eleget a felkérésnek, hogy teszteljen le AZ ÉV HOTELE műsorban két szállodát is Egerben. Útitársként kolléganőjét, egyben legjobb barátját, Tóth Zsuzsit vitte magával az egri hétvégére. A két fiatal színészpalántaként, épp 10 évvel ezelőtt találkozott egymással a Pesti Magyar Színiakadémián, ahol osztálytársként az első pillanattól szimpatizálni kezdtek egymással, és barátságuk ugyan nem zökkenőmentesen, de töretlenül tart. Az elmúlt 10 esztendőben rengeteg közös élményük volt, rengeteget utaztak közös fellépéseik alkalmával így kézenfekvő volt, hogy találkozásuk tizedik évfordulóját egy közös hétvégével ünnepeljék meg.

Itt pihentek a sztárok a nyár végén (x)

Imola Hotel Platán****superior, Eger

Hazánk első felnőttbarát szálláshelye a belvárosban, az Egri vártól pár sarokra, közvetlenül a standfürdő szomszédságában található.  A 29 Prémium, 3 Junior és 19 De Luxe lakosztály mindegyike rendelkezik erkéllyel, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a keleti oldalon az Eged-hegyre, illetve a nyugati oldalon az Egri Termál Fürdő több százéves platánfáival övezett területére. A wellness részlegen az élménymedence mellett kül- és beltéri gyógyvizes medencék várják a vendégeket. A gyógymedencék kínálatában megtalálható a sófürdő, valamint a radonos és a kénes gyógymedence is. Ezen kívül szaunavilág, Kneipp taposómedence, pezsgőfürdő, Solar Beach szolgálja a feltöltődést. A Platán étteremben a hagyományos magyar ételeket modern köntösbe bújtatva kínálják, mely nem csak látványban, de ízekben is elvarázsolja a gasztronómia kedvelőit. Ezt az élményt teszi teljessé Birliba Tamás sommelier, aki 17 éves tapasztalatával garantálja, hogy az ízletes ételek mellé a megfelelő bor kerül.

További részletek: https://imolaplatan.hu/

Itt pihentek a sztárok a nyár végén (x)Itt pihentek a sztárok a nyár végén (x)

Hotel Villa Völgy **** Wellness & Konferencia, Eger

A 4 csillagos Hotel Villa Völgy Eger csendes, külvárosi részén, található. Ahogy a neve is sejteti, a szállodakomplexum három impozáns villaépületeit egy gyönyörű 2 hektáros park öleli körül, ahonnan a kedvelt szépasszonyvölgyi borospincék, szórakozóhelyek pár perces sétával megközelíthetők. Az idelátogatók Superior és Deluxe szobatípusokból választhatnak. A wellness részlegen található a szezonálisan nyitva tartó élménystrand és az egész évben működő beltéri wellness részlege, amelyben beltéri úszómedence, élménymedence, jakuzzi, infraszauna, finn szauna, sókamra, jég-gőz-aromakabin, korszerű erő-és kardiógépekkel felszerelt fitnesszterem, és mediterrán pihenő is található. A szálloda két éttermében a táj jellegzetes ételei mellett igazi gasztronómiai különlegességeket is megtalálunk.

További részletek: http://villavolgy.hu/

Itt pihentek a sztárok a nyár végén (x)

Buch Tibor és Lőrincz Judit

A két művészember találkozása egy közös munkának köszönhető. Szolnokon a Víg özvegy című darabban kaptak mindketten szerepet. A színpadon próbálva egyhamar kiderült, hogy akár több lehet ebben egy egyszerű munkakapcsolatnál! Akkoriban mindketten válófélben voltak, így az, hogy rátaláltak a másikra, nagy lelki segítséget jelentett számukra. Végül egy közös nyaralás után döntötték el, hogy többet is szeretnének egymástól. Tibor nem egy otthonülő típus! Ahogyan Judit sem, hiszen mindketten nagyon szeretnek utazni, így örömmel mondtak igent a felkérésre, hogy ők legyenek AZ ÉV HOTELE szállodaverseny egyik adásának tesztelői.

Itt pihentek a sztárok a nyár végén (x)

4 Évszak Erdeihotel****, Mátrafüred

A szálloda Mátrafüreden, csak csendes utcában, a Mátra lábánál táláható. A 2 lakosztállyal és 10 erdőre nyíló szobával, erdei panorámás szaunával és swim spa jakuzzis medencével, fákkal árnyékolt chill helyekkel és hammock pihenőkkel rendelkező 4 ÉVSZAK Erdeihotel**** kiemelkedő színvonalú szolgáltatást garantál az igazán igényes pihenni vágyóknak. A környezetbarát üzemeltetési megoldások a Mátra csodálatos természeti környezetének megóvását szolgálják, a SMART funkciók pedig a modern kor nyújtotta, mobiltelefonról irányítható praktikus kényelmet és szabadságot nyújtják a minden ide látogatónak. A tenisz, patenque és krikett mellett a Mátra rejtett ösvényein vezető túrák elektromos meghajtású terepsegway, quad és ranger járműveken, adrenalindús száguldás a high-tech e-costerrel, vagy tereprollerrel, elektromos kerékpárokkal feledhetetlen élményt ígérnek 50 féle különleges program formájában a nyolcszoros Tripadvisor díjas 4 Évszak HSB válogatásában. A 4 Évszak Palóc Bistorant hagyományos palóc ízvilággal fűszerezett modern konyhájának hatalmas választéka nap-mint nap új utakra csábítja a felfedezőket. A díjnyertes, minőségi konyhából kikerülő kínálatban gyermekmenük és speciális igényeket kiszolgáló fogások is megtalálhatók.

További információ: https://erdeihotel.hu/

Itt pihentek a sztárok a nyár végén (x)

Excalibur miniHotel

A 4 csillagos Excalibur miniHotel Egerben található, 5 perc sétára a Csillagászati Múzeum területétől, a Kopcsik Marcipánia és Harangöntő-ház közelében helyezkedik el. A híres egri Líceum 450 méterre található, Eger történelmi belvárosa csupán 10 perc könnyű sétára, de a Szépasszony-völgy is közel van a szálláshoz. A kis szállodában egy középkori hangulatú étterem is működik.

Az idelátogatók hat egyedi stílusú szoba közül választhatnak, ezek mindegyike más fantáziavilágba repíti el a látogatót. Egyaránt megtalálhatja a számítását itt az, aki Harry Potter rajongó, de akinek a Gyűrűk Ura vagy épp a Trónok harca sorozat tetszett inkább, az is könnyen a filmek díszletei között érezheti magát! A szálloda és étterem udvarán gyakran tartanak lovagi bemutatókat, melyekhez egy középkori dalokat éneklő lantos szolgáltatja a muzsikát.

További információ: https://www.excaliburetterem.hu/

Itt pihentek a sztárok a nyár végén (x)

Bátyai Éva és férje, Gyuricza Ákos

A Barátok közt egykori Harmath Szonjája, Bátyai Éva és jóképű állatorvos férje egy véletlennek köszönhetik megismerkedésüket. 11 évvel ezelőtt ugyanis az akkoriban szingliként élő Éva macskája megbetegedett, így állatorvoshoz kellett vinnie. Azonban az általa jól ismert állatdoki egy másik kollégához irányította Évát és macskáját. Hát ő volt Dr. Gyuricza Ákos, aki a cicát meggyógyította, gazdáját pedig egycsapásra elbűvölte. A megismerkedést gyorsan randik, majd egy év múlva esküvő is követte, ma pedig már kétgyermekes családként élnek a legnagyobb boldogságban. Mindketten nagyon szeretnek utazni, bár erre az elmúlt hónapokban nem volt túl sok lehetőségük. Így Éva és Ákos is nagyon örült, amikor felkérést kaptak, hogy legyenek ők AZ ÉV HOTELE szállodatesztelői.

Itt pihentek a sztárok a nyár végén (x)

Hotel Kőporos****, Hercegkút

A 2023-ban elkészült és átadott négycsillagos Hotel Kőporos Hercegkúton, az UNESCO által a világörökség részének nyilvánított híres kőporosi pincesortól néhány lépésnyire. Hercegkút másik híres látnivalója, a Gombos-hegyi pincesor pár perces autóútra található innen. A település környéke a Tokaji-borvidék része, így azok számára is izgalmas úti cél lehet, akik remek borokat szeretnének kóstolni. A szálloda 11 modern berendezésű dizájnos szobával rendelkezik, melyekből az egyik földszinti és akadálymentesített. A Smart TV-kel felszerelt, zuhanyzós szobákból gyönyörű panoráma nyílik a zempléni hegyek vonulataira és a szőlőültetvényekre. A szálloda wellnessrészlegében infraszauna és jakuzzi várja a vendégeket, akik a kerti dézsafürdőket is kipróbálhatják. A Hotel Kőporos éttermében illetve annak teraszán a lenyűgöző panorámát csodálva fogyaszthatjuk el vacsoránkat, és kóstolhatjuk meg a környékben termel borokat.

További információ: https://hotelkoporos.hu/

Itt pihentek a sztárok a nyár végén (x)

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel****superior, Miskolctapolca

A négycsillag superior besorolású Calimbra Wellness és Konferencia Hotel az egyik legismertebb Borsod-Abaúj-Zemplén megyei üdülőhelyen, Miskolctapolcán épült. A családi tulajdonban lévő hotel szobáiból a Bükk hegyeire nyílik kilátás. A miskolctapolcai barlangfürdő pár perces sétára található innen. A szállodai terek és szobák otthonosságot és egyben eleganciát sugároznak. A hotelben 41 kétágyas szoba, 8 apartman és 1 akadálymentesített szoba várja a vendégeket. A wellness részlegen finn és fényterápiás infraszauna, jégkút, dézsazuhany, gőzfürdő, élmény- és úszómedence, sószoba és szezonálisan nyitva tartó külső medence is a vendégek rendelkezésére áll. A vendégek kényelmét korlátlan wi-fi és sorompós, kamerákkal felszerelt parkoló is szolgálja. A szálloda étterme 120 vendég befogadására is kiválóan alkalmas, így nagyobb rendezvények, esküvők is lebonyolíthatók itt. A hagyományos ízvilágon alapuló konyhát, olyan mesterszakácsok neve fémjelzi, akik a gasztronómiában már letették a névjegyüket.

További információ: https://calimbrawellnesshotel.hu/

Itt pihentek a sztárok a nyár végén (x)

Szavazz és nyerj szállodai hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék szállodai hétvégét oda, ahová a szavazatodat leadtad!

Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent majd AZ ÉV HOTELE-ben!

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni.

Itt pihentek a sztárok a nyár végén (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#szálloda#utazás

Címlapról ajánljuk