sorozatklub

Visszatér a Barátok közt is az RTL Magyarország képernyőjére

rtl.hurtl.hu

2022. május 12. 9:57

Június 1-től az RTL Magyarország kábelcsatornája, az RTL Gold, vadonatúj műsorstruktúrával kezdi a nyarat! Visszatér a legendás Barátok közt a képernyőre, a Balázs Show és a Mónika Show pedig az RTL Goldon még nem látott részekkel jelentkezik!  

Hétköznap délután show-time az RTL Goldon!

Júniustól teljesen új műsorrenddel találkozhat a néző az RTL Gold csatornán. Minden hétköznap 14 órától Balázs Show – a csatornán még nem látott, dupla részekkel – érkezik, amit 16 órától a Mónika Show, szintén dupla kábelpremierjei követnek. 18 órától az Anikó Show beszélgetései szórakoztatnak vagy éppen keltik fel a figyelmet.  

Hétfőtől péntekig Barátok közt az RTL Gold műsorán

19 órától a török Szerelem van a levegőben című sorozatot sugározzuk, majd 20 órától jön a legelső részétől a legendás Barátok közt, minden hétköznap 4 epizódot adunk a rajongók nagy örömére!  


Június 1-től új sávban, 22 órától követhetik a nézők a Perzselő szenvedélyek című török sorozat történéseit, majd azt követően Gáspár Győzőék életébe nyerhetünk újbóli betekintést, 23 órától a Győzike Show lesz látható az RTL Goldon.  

Szombatonként, 19 órától – Nádai Anikó vezette – Házasodna a gazda társkereső reality ad alkalmat romantikára, vasárnaponként pedig egy igazi klasszikus showműsoré lesz a főszerep: jön a Csillag születik az RTL Magyarország kábelcsatornájára.  

Idén bearanyozzuk a nyarat – június elejétől jön a megújuló RTL Gold!

#sorozatklub#rtl gold#legenda#visszatérés#mónika show#balázs show#anikó show#csillag születik#szombat esti láz#barátok közt#házasodna a gazda#survivor

Címlapról ajánljuk