Sorozat Klub

Love Islandből A Konyhafőnökbe: Kitti legemlékezetesebb pillanatai a szexi tánctól a fenékkel készített pizzáig

rtl.hurtl.hu

2022. május 7. 10:23

A gasztroreality egyik sárga kötényes versenyzője, Mekis Kitti két hetet töltött a Love Island villájában. Összegyűjtöttük a táncoslány Cipruson átélt legjobb pillanatait.

Kitti – aki jelenleg manikűrösként és pedikűrösként dolgozik – 28 éves volt, amikor elindult az RTL Klub társkereső műsorában, a Love Islandben. A fiatal lány bemutatkozó filmjében szeretetteljes, odaadó emberként jellemezte magát, viszont hangsúlyozta, hogy szereti a szabályokat.

Én egy szépen festett vászon vagyok, amihez nagyon erős keret kell

– mondta.

 

A szerelemkereső lány az első párválasztáson Tibi oldalán kötött ki, azonban nem örülhetett sokáig, mivel a srác az egyik buliban szemet vetett egy új párkeresőre, Szilvire. A villában így már az első héten életre kelt a zöldszemű szörny. Tibi félrekacsintgatását Kitti nem nézte jó szemmel, sőt az eset után sírva fakadt a riportszobában. A buli másnapján a páros csúnyán összebalhézott, majd a felszarvazott lány levonta a következtetést:

[Tibinek] egyáltalán nincs keresnivalója mellettem.

Tibi és Kitti szerelmének sorsa így már a következő párválasztás előtt megpecsételődött, megbeszélték, hogy pontot tesznek kapcsolatuk végére.

Mindeközben zajlott az élet a villában, egyik feladat követte a másikat. Így derült ki, hogy Kittinek egyszer még biztosan köze lesz a gasztronómiához, a lány ugyanis egy szexi konyhai bemutató során a fenekével készített pizzát:

 

A második párválasztás a lehető legrosszabb forgatókönyvet tartogatta Kitti számára, aki pár nélkül maradt, így a következő napokban szingliként kellett helytállnia a villában. A lány az újonnan beköltöző Rajmiban látta meg a potenciális pasit, azonban a srác becserkészésére tett próbálkozása kudarcba fulladt.

A lány egy következő feladatban megcsillogtatta tánctudását, amit a fiúk tátott szájjal és izzadó tenyérrel figyeltek:

 

A harmadik párválasztás alkalmával Nia – akit Kitti a legjobb villabarátnőjének hitt – lecsapta a kezéről a kiszemeltjét, így Kitti kénytelen volt Gábort választani.

Itt ért véget a barátságunk Niával

– mondta a történtek után.

Nia végül mégis Gábor mellett kötött ki, újra keresztbe téve Kittinek, aki így pár nélkül maradt, és kénytelen volt szerelem nélkül elhagyni a Love Islandet.

Így nyilatkozott a csalódott lány a kiesése után:

 

Mekis Kitti ezúttal A Konyhafőnökben próbált szerencsét, ahol Fördős Zé meglátta benne a lehetőséget: bizalmat szavazott neki, és rákötötte egyik sárga kötényét. A Love Islandben megismert lány a jövő heti Táborba is továbbjutott, ahol Rácz Jenő és Sárközi Ákos arról döntenek majd, hogy kiket szeretnének a csapataikban látni.

Ha kíváncsi vagy Kitti menetelésére a gasztro műsorban, nézd minden hétköznap este 20:00-kor A Konyhafőnököt az RTL Klubon.

#Sorozat Klub#Love Island#mekis kitti#A Konyhafőnök#pizza#fenék

Címlapról ajánljuk