Sorozat Klub

Visszatér a HighLife az RTL Klubra

rtl.hurtl.hu

2022. május 3. 16:31

Másfél év után ismét jelentkezik az RTL Klub luxusmagazinja, a HighLife. A hatodik évad május 8-án indul, adások vasárnap délelőtt, továbbra is Kovács Dóra műsorvezetésével.

Oltványi Tamás producer elmondta: a pandémia során nem forgathattak, pedig korábban 20 ország luxusüdülőhelyein készítettek anyagokat. A világjárvány fokozatos visszavonulásával azonban újra útra kelhetett a stáb, és a 2022-es kínálatban a legszebb tengerpartokat, luxusüdülőket mutatja be Zanzibártól Észak-Cipruson és a Maldív szigeteken át Thaiföldig. A középpontban az áll, a pandémiának és a háborús feszültségnek vajon milyen hatása lesz a turizmusra.

Érdekesség: Kovács Dóra két térdműtéte után a leghóbiztosabb osztrák téli üdülőparadicsomban, Obertauernben csatolhatta fel újra a lécet! 

A műsor hagyományainak megfelelően a külföldi üdülőhelyeken kívül bemutatja a hazai innovációkat, turisztikai fejlesztéseket is, ezért ellátogat többek között Szekszárdra, Zalaegerszegre, Komáromba, Zalacsányba és Hajdúszoboszlóra is.

A HighLife hatodik évada június 12-én ér véget.

#Sorozat Klub#HighLife#kovács dóra#műsor#visszatérés#luxus#luxusmagazin#rtl-magazin

Címlapról ajánljuk