Sorozat Klub

Március 19-től új időszámítás az RTL Klubon!

rtl.hurtl.hu

2022. március 1. 8:14

Az RTL Klubon március 19-től szombat esténként a hazai, saját gyártású sorozatoké lesz a főszerep. A Séf meg a többiek címmel vadonatúj szitkom érkezik, a főszerepben Schneider Zoltánnal, Jéger Zsomborral és Dobos Evelinnel és új epizódokkal, hatalmas fordulatokkal folytatódik a közönségkedvenc A mi kis falunk hatodik évada is.

Az RTL Klub vadonatúj szitkomjának (Gyártó: Scripted Productions) világában a Monet nevű étterem az egyik legjobb fine dining hely Budapesten. De Győző, az alkoholista és sportfogadás-függő Séf (Schneider Zoltán) szerint biztos, hogy messze földön ez a legjobb étterem. A konyhában csupa különleges szerzet dolgozik a keze alá: alvilági múltú halszakács, a konyhából lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású meleg cukrász és egy orosz mindenes. Az embereit a Séf gyakran idiótának nevezi, de – ahogy egy érzékeny pillanatában ő maga fogalmaz – ezek az ő idiótái, csak ő tud velük igazán bánni, és az ő irányításával világklasszis konyhát visznek.  

Ebbe az excentrikus csapatba csöppen bele Milán (Jéger Zsombor) zöldfülű szakácsként, és bár a Séf elsőre nem örül neki, de a szárnyai alá veszi, és maga nyers és rapszodikus módján megpróbál a pimasz és éretlen Milánból szakácsot és embert faragni. Viki (Dobos Evelin), az étterem csinos ügyvezető menedzsere egyéjszakás kalandba bonyolódik Milánnal épp azelőtt, hogy a srác az étteremben munkára jelentkezik.  

A sorozat további szereplői: Farkas Ádám, Kiss Anna Laura, Bogdányi Titanilla, Pavletits Béla, Csonka András, Mészáros Máté, Borsi-Balogh Máté, Fehér László, Juhász István, Balázsfi Alexandra, Kakasy Dóra és sokan mások. A Séf meg a többiek kreatív producere Herman Péter, vezető rendezője Anger Zsolt, rendezője Spáh Dávid.  

Ide kattintva megismerkedhetsz a sorozat karaktereivel.

 

Újabb pajkaszegi aranyköpések jönnek!

A szombat esti jókedvet és a fergeteges hangulatot tovább fokozza, hogy az RTL Klub nagysikerű sorozata, A mi kis falunk hatodik évada (gyártó: ContentLAB&Factory) március 19-én 20:30-tól vadonatúj epizódokkal folytatódik.  

Az RTL Most+ platformon már a televíziós premiert megelőzően, szombat reggeltől elérhető első epizódban hatalmas fordulatok várhatóak a falu lakóinak életében. Saci váratlanul felbukkan és rá kell döbbennie, hogy Pajkaszegen sem könnyű lakhatást találnia, szerencsére Laci a segítségére siet. Erika szülei egy Pajkaszegen hagyott apróság megkeresése miatt érkeznek, ám az üres ház beindítja a fantáziájukat, Répa Sándor pedig váratlan módon jut pénzhez.  

Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergely, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Szarvas József, Hevér Gábor, Mészáros Tibor, Sodró Eliza, Döbrösi Laura, Györgyi Anna, Rába Roland.

A Séf meg a többiek első epizódja március 19-én 20 órától, majd A mi kis falunk premier epizódja 20 óra 30 perctől az RTL Klub műsorán.  

Kiemelt kép: RTL Magyarország/Bielik István

Címlapról ajánljuk