Sorozat Klub

TOP5: Ezek voltak a 2021-es Nyerő Páros legjobb pillanatai

rtl.hurtl.hu

2022. január 2. 7:00

A sztárpárok show-ja idén is rengeteg izgalmat tartogatott a nézőknek: önfeledt nevetésből és drámai veszekedésekből sem volt hiány. Az év végén összegyűjtöttük a rajongók kedvenc videóit.

A Nyerő Páros villájába 2021-ben is 8 sztárpár költözött be, hogy próbára tegye szerelmét. A jól megszokott vicces pillanatok mellett feszült helyzetek és elképesztő feladatok várták a nézőket.

5. A show ötödik évadának nyertesei sokszor csaltak mosolyt az arcunkra, elég csak Odett és Norbi közös lagzis produkciójára vagy a fiúk szépségversenyére gondolnunk. Azt a pillanatot pedig valószínűleg nagyon sokáig fogjuk még emlegetni, amikor a párost váratlan meglepetés érte a luxuslakosztály előtt üldögélve:

 

4. Pataki Zita is megannyi felejthetetlen élményt okozott a nézőknek, ráadásul egyszer olyat tett, amit televíziós pályafutása alatt még sohasem: bikiniben énekelve adta elő az R-GO egyik slágerét.

 

3. Kulcsár Edina már a beköltözés napján megnevettette a nézőket. Akkora hévvel vetette bele magát a lakosztályokért való küzdelembe, hogy kisebb baleset lett a sprint vége:

 

2. LL Junior feleségére is rájárt a rúd a végjátékhoz közeledve. Kinga erején felül küzdött az egyik akadálypályán, majd a célba érve kimerülten roskadt össze. Látva, hogy mennyire kifáradt a feladat végére, Balázs is közbelépett: „Szólj, ha hívjunk orvost!”.

 

1. Nem csak a fizikai fáradtsággal kellett megküzdeniük a sztárpároknak, a fináléhoz közeledve egyre inkább fokozódott közöttük a feszültség. Csuti például nekiesett a feleségének, Edinának: „Vegyél vissza, mert rengeteg vagy!”. A szépségkirálynő ennek hallatán faképnél hagyta szerelmét, majd el is tört nála a mécses:  

 

2022-ben is visszatér az RTL Klubra a sztárpárshow, hogy újabb 8 híresség küzdjön meg a Nyerő Páros trófeáért. Érdemes lesz velünk tartani!

 

#Sorozat Klub#Nyerő Páros#top5#emlékezetes#pillanat

Címlapról ajánljuk