Sorozat Klub

TOP5: Ezek voltak a 2021-es Survivor legdurvább pillanatai

rtl.hurtl.hu

2021. december 30. 7:00

Az idei túlélőshow merőben más volt, mint az eddigiek. A celebek és civilek csatája rengeteg izgalmat tartogatott, konfliktusokból és váratlan fordulatokból sem volt hiány. Mutatjuk, hogy a nézők szerint mik voltak a legérdekesebb történések, avagy íme a legnézettebb videók toplistája.

5. Evelin búcsúlevele felkavarta az állóvizet a Holtak Szigetén

A lány a kiesése után egyvalakinek még üzenhetett, így levelet írt Daninak. Bár a srác elhallgatta az iromány egy részletét, hamar fény derült az igazságra, ami igencsak rosszul érintette Nagy Alexet.

 

4. Bíborka vs. Sabira: Párbaj döntött arról, hogy melyiküknek kell hazamennie

A második Törzsi Tanácson szavazategyenlőség alakult ki. A szabályok értelmében ilyen esetben azonnal párbajt kell tartani. A két civil lány az összecsapás során egy-egy tőrt egyensúlyozott a kézfején, egyikük azonban leejtette azt, így az ő fáklyája végleg kialudt.

 

3. Nagy Alex rajtakapta Zsófit és Bálintot

A Barátok közt egykori színésznője egyik reggel korábban ébredt, mint a többiek, így egy meglepő történésnek lehetett szemtanúja. A lány félreérthetetlen helyzetben találta Bálintot és Zsófit.

 

2. Gáspár Evelin és Járai Máté kórházba került

Az egyik védettségi játékról hazafelé vezető úton óriási szél kerekedett, majd egy hatalmas hullám csapott be a celebeket szállító hajóba. A versenyzőkre zúduló víz mindenkit letarolt. Mivel Evelin és Máté komolyabb fájdalmakra panaszkodtak, ezért őket kórházba kellett szállítani. Sokáig az is kérdéses volt, hogy folytathatják-e a játékot.

 

1. „A Survivor pucérra vetkőztet téged”

Az idei év legnézettebb Survivor-videója a Zsófi kiszavazása után készült exkluzív interjú volt. Az egykori Yucahu játékosa nem hitt a szemének, amikor először tükörbe nézett a kiesése után. Bár a lány később visszatérhetett a játékba, miután Gábor feladta a küzdelmet, már a túlélés első pár hete is jelentősen átformálta a külsejét és a személyiségét egyaránt.

 

Nézd újra a Survivor: Tisztítótűz részeit az RTL Moston, mert a kibeszélő műsorban rengeteg érdekességet elárultak a túlélőshow-ról a celeb és a civil játékosok. Ha pedig lemaradtál volna Joe vlogjáról, azt is visszanézheted itt.

#Sorozat Klub#Survivor#2021#top5

Címlapról ajánljuk