Sorozat Klub

TOP5: Ezek voltak az Álarcos énekes legjobb pillanatai 2021-ben

rtl.hurtl.hu

2021. december 29. 7:00

Az RTL Klub rejtőzködő showműsorában a nézők izgalmasabbnál izgalmasabb karakterek után nyomozhattak, miközben a műsor nyomozói is próbálták kideríteni, ki van a maszk mögött.

5. Leleplezve! Ő volt az Eperke álarc alatt

A műsor újításaként érkezett szuperkártyával a nyomozók leleplezhettek bárkit, feltéve, hogy mindannyian ugyanarra a névre tippeltek. Nagy Ervin már az első adásban felhasználta névre szóló kártyáját, hiszen az Eperke produkciója után mind a négyüknek egyértelmű volt, hogy ki adta elő Justin Wellington és Small Jam Iko Iko című slágerét. Te emlékszel még, kit rejtett az álarc?

 

4. Szabó Zsófi és Fluor Tomi csókjával indult az Álarcos énekes új évada

A nyomozók soraiban ülő Fluor Tomi nemcsak humort, de romantikát is vitt a műsorba. A Wellhello rappere már a legelső adásban megpróbálta elnyerni Szabó Zsófi szívét, ennek érdekében még egy verssel is készült, amiben így fogalmazott: „Legyen az első adás az első randi.” Úgy tűnt, a hódító gesztust Zsófi egy csókkal jutalmazza majd, vagy mégsem?

 

3. A Gorilla leesett a színpadról

Persze nemcsak a nyomozók nyújtottak feledhetetlen pillanatokat, hiszen ebben az évadban is számos kiemelkedő produkciót láthattunk a színpadon. Néha azért egy-egy baki is becsúszhat, ez történt a Gorillával is. Bár állítása szerint az előadása része volt, hogy leesett a színpadról, Nagy Ervin azt tanácsolta, talán jobb, ha a jövőben elkerüli a magas épületeket. Zuhanás ide vagy oda, a Gorilla az esés ellenére sem zökkent ki a ritmusból, ez pedig sokat segítséget a nyomozóknak a találgatásban.

 

2. Leleplezve! Ő volt az Automata álarc alatt

Az évad egyik legemlékezetesebb momentuma Csobot Adél leleplezése volt, akinek nevét az Automata első színpadra lépésétől kezdve hangoztatták a nyomozók. Sőt, az egyik adásban Istenes Bence is elárulta megérzését, miszerint élete párját rejtheti a titokzatos álarc. Az Automata utolsó produkciója, a Bëlga Szerelmes vagyok című slágere után Szabó Zsófiék már teljesen biztosak voltak benne, hogy az X-Faktor női mentora áll előttük a színpadon. Ez pedig egyet jelentett: az Automatának fel kellett fednie valódi kilétét. Ezután következtek az igazán izgalmas percek: a nyomozók tűkön ülve várták, hogy vajon jó volt-e a tippjük.

 

1. Fluort jobban izgatja a győzelem, mint a szerelem?

Az idei legnézettebb videó az udvarlásról szól, noha a hősszerelmes rapper gyengéd érzéseit idővel mintha háttérbe szorította volna a „legjobb nyomozó” cím utáni vágyakozás. Fluor merész tippjei bejöttek, így egyre több hírességről lekerült a maszk, ez pedig fergeteges ovációt váltott ki a közönségből. A saját sikereitől elaléló nyomozót Bencének kellett emlékeztetnie, hogy Zsófit még nem sikerült meghódítania. Vagy talán már le is mondott róla? Így reagált Fluor Tomi a műsorvezető megjegyzésére:

 

Tartsatok velünk 2022-ben is, hiszen meglévő sikerműsorok mellett régi kedvencek is visszatérnek az RTL kínálatába! 

Címlapról ajánljuk