Sorozat Klub

Sandra Bullock meztelen teste bevonzotta a nézőket? 10 érdekesség a Nász-ajánlatról

rtl.hurtl.hu

2021. december 26. 7:00

December 26-án kerül képernyőre a 2009-es év egyik nagy kedvence Sandra Bullock és Ryan Reynolds főszereplésével. Összegyűjtöttünk tíz tényt a film forgatásáról, ami garantáltan meghozza a kedved, hogy karácsony estéjén az RTL Klubra kapcsolj.

  • Először Julia Robertset kérték fel Margaret szerepére, azonban anyagi okok miatt végül Sandra Bullockra esett a választás. Ugyanebben az évben Roberts A szív bajnokai főszerepét is elutasította, ami így szintén Bullockké lett, aki egy Oscar-díjat is bezsebelt alakításáért.
  • Sandra Bullock és Ryan Reynolds a film forgatása előtt már kilenc éve barátok voltak. Sokak szerint ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy olyan jó volt a kémia kettejük között.
  • Betty White először nemet mondott a szerepére, mert a forgatás miatt 10 hétig távol kellett volna lennie golden retrieverétől, később azonban úgy nyilatkozott, hogy ez volt élete legszórakoztatóbb munkája.
  • Sandra Bullock egy kanadai nőt, míg Ryan Reynolds egy amerikai férfit alakít a Nász-ajánlatban. A valóságban azonban pont fordított a helyzet.
  • Bár a film nagy része, a történet szerint Alaszkában játszódik, a jeleneteket Bostonban vették fel. Az egyik alkalommal látható is a rockporti kikötő híres vörös épülete, ami számos ismert festő és fotós alkotásán is feltűnik. A filmben a város fölé magasodó hegyeket azonban csak utólag tették a felvételekre.

 

  • A Nász-ajánlat volt az első olyan film, amiben Mary Steenburgen és Craig T. Nelson egy párt alkotnak, azonban később a 2018-as Könyvklubban is egymás mellé sodorta őket az élet.
  • Sokan azt gondolták, hogy kaszkadőrök is részt vettek a motorcsónakos jelenetek forgatásán, különös tekintettel arra, amikor Margaret a vízbe esik. A valóság azonban az, hogy végig Sandra Bullockot láthatjuk, aki azt is elárulta, hogy jéghideg volt az óceán vize.
  • Ahogy Margaret a film cselekményében előre haladva fokozatosan megenyhül, a frizurája is úgy alakul át. Kezdetben szorosan lófarokba tűzte a tincseit, majd lazán kiengedte haját, ezzel is kifejezve személyiségének változását.
  • Kevint, a kiskutyát, akit kis híján levadásznak a sasok, négy amerikai eszkimó kutya alakította a forgatáson: Flurry, Sitka, Nanu és Winter.
  • A Nász-ajánlat premiere után Sandra Bullock megfejtette, hogy miért lett kasszasiker a film:

Egyértelműen azért, mert meztelenül szerepeltem benne

– viccelődött. Egyébként a forgatáson nem voltak teljesen fedetlenek a színészek, de az tény, hogy sokszor félrecsúszott a „fügefalevél”, vicces helyzeteket teremtve ezzel.

Forrás: IMDb

December 26-án este 20:40-kor jön a Nász-ajánlat az RTL Klubon. Ne maradj le róla!

#Sorozat Klub#nász-ajánlat#film#érdekességek#sandra bullock#ryan reynolds#december 26.

Címlapról ajánljuk