Sorozat Klub

TOP5: Ezeket a Konyhafőnök VIP-pillanatokat szerettétek a legjobban

rtl.hurtl.hu

2021. december 25. 7:00

A hírességek 2021-ben is összecsaptak, hogy megnyerhessék a gasztroreality fődíját. A fináléig vezető út most is vitáktól és balesetektől volt hangos. Ezek voltak a Konyhafőnök VIP legnézettebb videói idén.

5. Szandi és Görög Zita nem bírták elviselni egymást

A két versenyző a középdöntőben került egy csapatba, így többször is együtt kellett főzniük, ám hamar egyértelművé vált, hogy nem tudnak együtt dolgozni. Zita többször is próbálta megmondani Szandinak, mit csináljon, az énekesnőnek azonban nem tetszett a stílusa:

Úgy beszélsz velem, mintha hülye gyerek lennék.

 

4. Rácz Jenő állványostól dobta ki csapata tortáját

Az egyik középdöntős főzés során a séf csapatának nem sikerült kidermesztenie tortájukat, ezért összetörten próbáltak hozzálátni a tálaláshoz. Ellenfeleik azonban megsajnálták őket és nekik adták megmaradt piskótájukat, emiatt viszont Jenő komolyan kiosztotta versenyzőit:

Nem szeretem a csalást!

 

3. Tóth Vera allergiás rohamot kapott?

Az egyik középdöntős kihívás során kagylókkal kellett dolgoznia a pirosaknak, amire az énekesnő különösen érzékeny. Miután megkóstolta az ételüket, azonnal érezte, hogy baj van.

 

2. Csonka Bandi elsírta magát a konyhában?

Az énekes és Tornóczky Anita nem igazán találták a közös hangot a konyhában, aminek hangos összecsapások lettek az eredményei. Vajon Csonka Bandi hogyan viselte ezeket a szigorú beszólásokat?

 

1. Sárközi Ákos sokkolta Norbit: „23 éve senki nem merte rám emelni a hangját”

Az egyik főzés során a séf ledöbbenve vette észre, hogy a fitneszedző borzalmasan tette tányérra az ételét. Ákos nem habozott, kérlelhetetlenül újratálaltatta az ételt Norbival. A később piros kötényt szerző versenyző reakciója volt az rtl.hu legnézettebb videója az idei évadból:

 

#Sorozat Klub#konyhafonokvip#2021#legjobb pillanatok#legnézettebb videók

Címlapról ajánljuk