Sorozat Klub

Mellékhatás és Apatigris újra az RTL Most+-on!

rtl.hurtl.hu

2021. október 1. 9:00

Szereted a drámai pillanatokkal vegyített humort vagy inkább egy komoly történetben merülnél el? Most bármelyiket megteheted, hiszen újra visszanézheted az RTL Klub saját készítésű sorozatait. Október elsején kuckózz be a lakásba, hiszen az Apatigris és a Mellékhatás epizódjai ismét elérhetővé válnak az RTL Most+-on!

Mielőtt elindítanád a lejátszást, elevenítsük fel, miről is szól ez a két sorozat!


Az RTL Klub 2020-ban mutatta be a Mellékhatást. A 10 epizódból álló széria középpontjában az az elszánt küzdelem áll, ami szükséges és elengedhetetlen ahhoz, hogy a meddővé vált szülők bármi áron megszerezzék saját, vérszerinti gyermeküket.


Dr. Széphelyi Zoltán (Adorjáni Bálint) az Agapé klinika nőgyógyásza és várományos vezetője titokban olyan kezeléseket folytat páciensein, amik visszafordíthatatlan következményekkel jártak. De életében a valódi probléma akkor kezdődik, amikor a Ludmann házaspár (Nagy Zsolt és Tenki Réka) jövőképét dönti romokba a tiltott hormonkoktéllal.


A történet nem ér véget a 10. rész végén, ugyanis a sorozat 2. évadának forgatása már folyamatban van. Addig is nézd meg vagy elevenítsd fel az első évad történéseit az RTL Most+-on!


A humor rajongói sem maradnak sorozat nélkül, hiszen az Apatigris első két évada is visszatér!


A 2020-ban debütált sorozat két évadában egy olyan édesapát ismerhetünk meg, aki elvált szülőként próbál egyensúlyozni a randizás, a szülői teendők és később a nagypapaság között.

A főszereplő Scherer Péter, akinek lányait Rujder Vivien, Schmidt Sára és Michl Juli alakítják. Természetesen mellettük feltűnik még Gryllus Dorka, Ónodi Eszter, Balla Eszter, Haumann Péter, Árpa Attila, Simon Kornél és Medveczky Balázs is.


Szóval ne felejtsétek el: október elsején is irány az RTL Most+!
 

#Sorozat Klub#rtl most#RTL Most+#Mellékhatás#Apatigris

Címlapról ajánljuk